Laatusuklaa

ALMONDY Suklaalevyraadissa

Almondy daim
Tuotteen Almondy daim valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 ja löytyy top 100 -listan sijalta 83. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Almondy -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

NEo 29.08.2012 : Daim maistuu tässä selvästi suklaan ja pähkinän ohella eikä täytekreemi ole lainkaan rasvainen suutuntumaltaan kuten kreemit yleensä, Tätä tulee helopsti syötyä ja syötyä, kunnes yhtäkkiä huomaa että överiksi meni. Kerrasaan loistava valinta kakkupöytää oli jollain vieraista sitten keliakia tai ei. Pakko kuitenkin rokottaa piste ylimakeudesta.

chocococa 13.06.2012 : Olen tosi hämmentynyt negatiivisista kommenteista. Vaikka tämä onkin todella makea kakku, se alkaa hipoa jo täydellisyyttä. Eihän makeaa olekaan tarkoitus vedellä ihan kamalaa kasaa. Kreemi on yksinkertaisesti täydellistä. Kuorrute ei ole mitenkään ihmeellistä, mutta kakun koostumus vie mennessään. Oih voih, parasta kakkua ikinä!

mia 24.05.2012 : Ihanan suussa sulavaa täytettä ja päällimmäinen suklaa tuttua marabouta, aika makeata, mutta ei voi olla pitämättä tästä. Kinuskimainen vivahde suklaassa. Täyte ihanaa kreemiä. Piste pois makeudesta.

HP 03.03.2012 : Todella aivan liian makeaa! Ei tällaista pysty syömään. Miksi tällaista on koskaan ylipäätänsä menty tekemään?! YÖK :(

Linnea 08.04.2010 : Liian makea, eikä kakun maku ja koostumus miellyttänyt oikein muutenkaan. Pidän Daimista, mutta tämä oli pettymys.

Choco- 17.01.2010

Veeruska 28.11.2009 : Yllättävän huonoja pisteitä saanut tämä herkku. Itse kuitenkin tykkään tästä kakusta erittäin paljon, etenkin välissä olevasta keltaisesta "mössöstä". Kahvin kanssa taivaallista.

suklaahirviö 10.11.2009 : Herkullinen suklaakakku. Tuhtia tavaraa tosin, ja rasvaista! Daim pinnassa tuntuu hiukan samalta kuin daim-rakeet, joita pussissa myydään. Aikoinaan näitä Almondyn kakkuja ei löytynyt kuin kahviloista - onneksi ne nyt ovat tavallisen kaupassakäyjänkin saatavilla. Uskoisin kuitenkin tämän olevan hiukan liian tanakkaa tavaraa ihan mattimeikäläisen makuun - tai sitten pitää nauttia pienissä määrissä..

Nalle 29.10.2009 : Onnistunut tuote, gluteenittomuudesta iso plussa. Torttu on tuhtia ja makeaa, mutta kahvikupposen kanssa pieni pala tätä on taivaallisen hyvää! Tätä vierasvaraksi pakkaseen jos on keliaakikkoja ystäväpiirissä... Voittaa nimittäin kuivat glut.keksit sata nolla!

Chi 03.07.2009 : Daim on herkkua, mutta tämä kakku ei toimi ihan niin hyvin kuin se voisi. Littana ja ällönmakea tapaus, lesemäistä "kakkua" kerroksittain- noista miinusta. Plussaa taas tulee kuorrutteesta sekä ideasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani