Laatusuklaa

ALMONDY Suklaalevyraadissa

Almondy daim
Tuotteen Almondy daim valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,73 ja löytyy top 100 -listan sijalta 83. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Almondy -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 10.10.2014
Tämä kakku on varmaan niitä ensimmäisiä gluteenittomia tuotteita, jotka on tulleet kauppoihin ja olleet oikeasti hyviä. Valikoiman kasvaessa ihan liian harvoin daim-kakku on enää osunut ostoskoriin. Tämä tuli taas kerran huomattua kun tätä oli juhlissa tarjolla. Pakastekakkuhan on matala, ja ei ehkä kakuksi kovin houkuttelevan näköinen. Daim-maitosuklaata on kakun päällä runsas kerros, ja sisällä on runsaalla vanilja-voikreemillä täytetty mantelijauhokakku.

Torttu on tuhtia ja makeaa, mutta kahvikupposen kanssa pieni pala tätä on taivaallisen hyvää! Mantelijauho sopii tietenkin mantelikrokanttiin todella hyvin makunsa puolesta, ja taikinan sekä kreemin kosteus ja rakenne ovat loistava vastapari krokantin rouskuvuudelle. Kreemistä tulee vähän unelmatorttumainen fiilis, itsessään kreemi ei ole kovinkaan makeaa, mikä on hyvä juttu, sillä daim-suklaa sitä todellakin on.

Ihan pienen miinuksen annan tuhtiudesta kakulle, mutta todella vahva nelosen tuote tämä on. Ehkä eniten tästä tykkään, kun kakku ei ole vielä ihan täysin sulahtanut (eikä varsinkaan huoneenlämpöinen), tällöin rakenne tuntuu hiukan kosteammalle ja makeus ei pääse korostumaan niin paljon.

Nina M 17.02.2010
Ulkonäöltään hitusen köyhä, mutta maku yllätti positiivisella tavalla. Rakenteessa on hauskasti saatu yhdistettyä kovaa ja pehmeää. Daim-rakeet ja suklaa muodostavat kansimaisen pinnan, jonka alla vuorottelee creme ja mantelipohja. Itse pohja on hitusen "puiseva". Kitalakeen jäi "rasvainen kalvo", mutta jos nauttii kakkupalan esim. kahvin tms. lämpimän juoman kanssa, niin tätä "ongelmaa" ei varmaan ilmene.

Miriam 23.01.2010
Maistelu alkaa hieman liian kylmällä kakulla, joten mauista on vaikea saada selvää. Hieman kauemmin huoneenlämmössä oltuaan, on kakkua vaikeampi leikata, se muistuttaa ruskeaa laattaa, mutta tuoksusta alkaa nousta daim-mainen aromi. Maku on pehmeän pähkinäinen, todella makea. Suklaan pinnassa on kovia daim-palleroita purtavaksi. Pohja maistuu jotenkin pahviselta, mutta kokonaisuutena todella hyvä kaakku.

Milla 01.06.2009
No onpas jotenkin ruma tämä kakku, littana jonkä päällä on sulaa suklaata ja "näppylöitä".. Kakku on kylmää, hiukan vielä jäässä? Kummallinen kuituinen maku ns. taikinassa, jonka välissä on hyvää vaniljakreemiä. Päällä on maitosuklaata ja ilmeisesti Daim-rakeita. Hämmentävä sekoitus jotain terveyskakkua ja makeaa maitosuklaata, ei tästä oikein ota selvää onko tämä hyvää vai pahaa, makeaa tuon Daimin ansiosta joka tapauksessa.

Elise P 01.06.2009
Daim-kakun tuttu, röpelöinen, ja ei silmää miellyttävä ulkoasu. Kuin ruskea rupikonna. Tämä kakku maistuu parhaalta lähes jäisenä. Maku on maistuva, mutta välissä oleva "kakkukerros" ei sovi kakun yleisolemukseen, se on kuin palasteltua Weetabixia. Tämä kakku on tuhti makupläjäys, jossa on noin tsiljoona kaloria, mutta aina ah, niin hyvää!

Mikko 01.06.2009
Jaahans. Dajmin suklaakakkua.. Maku on todella makea ja Dajm-palaset menevät aika ärsyttävästi hampaiden väliin. Rouske vaan kuuluu, kun palaa puresekelee. On kuin hiekanjyväsiä söisi. Vaikkei maku ole kovin herkullinen, niin hyvin addiktoiva se kuitenkin on, kuten itse Dajm-suklaallakin. Sopii hyvin raskaan ruuan päälle äkkimakeana.

Eeva 01.06.2009
Tuotteella on Daim-kakun tunnistettava ruma ulkonäkö. Tiedän kuitenkin mitä on odotettavissa ja tälläkään kertaa ulkokuori ei petä. Pinnalla olevat rakeet ja suklaa ovat suorastaan ällömakeita, mutta se onkin melkeinpä tämän jutun viehätys. ”Taikinakerrokset” välissä ovat hieman omituisen lesemäisiä, grahamkeksikin tulee mieleen pehmeänä versiona. Nämä kuitenkin kompensoivat kivasti täytteen sileyttä rakennetta pohtiessa. Maistuu kylmänä(kin) loistavana, niin että on juuri ja juuri sulanut. Propsit tämän kehittäjälle, vaikka tuleekin äkkiä kiintiö täyteen. Aina pitää syödä silti vähän enemmän kuin olisi fiksua.

Susanna K 28.03.2009
Almondyn suklaakakkua joka tuoksuu mieodsti pähkinälle. Ulkonäöllisesti kakussa on hauskasti kerroksia joista näkee selkeästi minkä väristä täytettä on missäkin kohtaa ja kuinka paksusti. Päällinen on suklaata jonka seassa ilmeisesti daimrakeita, tämän jälkeen tulee vaalea kerros joka on kai jotain cremeä, cremekerroksen jälkeen tulee ns kakkumainen osio joka vaikuttaa pähkinäiselle. Kerrokset jatkuu tästä eteenpäin aina vuorotellen cremekerros ja kakkukerrokset. Sulaneena kakku on pehmeä ja sopivan makea. Aiemmin mainitsin daimrakeet joita päällisen suklaakerroksessa on mutta kumma kyllä ne eivät maistu daimille vaikka tiedän että kyseiset rakeet ovat niitä, koostumus on tuttu. Vaalea cremekerros on ihanan mössöistä ja rasvaisen oloista antaen koko kakulle hyvän silauksen. Odotin kakun maistuvan pähkinälle, en tiedä mistä syystä mutta hyvä ettei näin kuitenkaan ollut. Tämä suklaakakku toimii loistavasti kahvin kanssa, testattu on!

Jarkko 27.03.2009
Tuttu herkkukakku, jota on tullut syötyä vuosien varrella useampi kiekollinen. "Taikinan" koostumus on murumainen, jota pitää kasassa valkoinen möhnä ja kokonaisuus on sitten koristeltu ja kuorrutettu daim-rakeilla ja maitosuklaalla. Daim-rakeet ja valkoinen juttu sopivat yhteen kuin nenä ja sormi ja suklaa vielä kruunaa kokonaisuuden.

Antti H 27.03.2009
Herkullista. Kokemus kertoo, että tätä voi syödä miltei kokonaisen kakun kertaistumalta. Vaalea, kermainen täyte pehmentää itse kakun "karkeutta". Suklaa on taattua maraboun maitosuklaalaatua.

Kai 27.03.2009
Suklaakakku jossa kerroksittain murokeksiseosta ja jotain voimaista täytettä (olisko riisimuroja?). Päällä vähän maitosuklaata. Aikalailla mauton kokonaisuus.

Satu 27.03.2009
Tämä perus-Daim-kakku on ollut taloutemme vakioherkkua jo vuosikausia. Maku on miellyttävä ja vaikka Daim-rakeita saisi makuuni olla enemmänkin kakun päällä niin niitä löytyy kuitenkin ihan riittävästi herkullisen maun aikaansaamiseksi. Myös käytetty suklaa on miellyttävää eikä tee itsestään erityisesti haloota. Daimin ja suklaan lisäksi kakku koostuu jostain kovemmasta pohjasta ja kellertävämmästä kreemimaisesta täytteestä, jotka vuorottelevat kakussa kahteen kertaan. Olen vieläkin hieman kahden vaiheilla siitä, että onko tämä kakku parempaa pakastekovana vai sulaneena. Ongelma rakentuu pitkälti tuon keltaisen täytteen ympärille sillä se on huomattavasti miellyttävämpää suussa jäisenä kuin sulaneena, mutta toisaalta taas suklaa on herkullisempaa ja maku vahvempaa sulassa kuin jäisessä kakussa. Joudun siis edelleen jatkamaan testausta nauttimalla lukuisia kakkuja. Harmi. :)

Päivi 27.03.2009
Kerroksittain taikinaa, jossa on toffeemaista täytettä ja jotain crispiä. Päällä suklaakuorrute, jossa on sokerisia jotakin toffeemaista crispiä. Maku on miellyttävä. Hieman kuivahkoa, mutta kokonaisuus kuitenkin ok.

Sanna K 27.03.2009
Melko littana kakkupala, jossa kerroksittain toffeeta ja vähän kuivahkoa murumaista pohjaa. Vaikka pohja on kuivahko, se on tiivis ja hyvän makuinen. Myös päällä oleva maitosukaa ja rapeat daim-murut ovat maistuvia ja kokonaisuutena tämä on hyvä pakastekakuksi. Erikoinen ja tuhti sekä maultaan hyvä, mutta kuivuudesta miinus ja suklaan vähyydestä toinen.

Janne J 27.03.2009
Vaatimattoman littana ulkoasu. En pysty mieltämään tätä oikein suklaakakuksi, sen verran vaalealta näyttää epämääräisine kreemikerroksineen. Päällä on kyllä sitten ohuelti suklaata, joka maistuu selvästi Daim-krokantille. Vaikka suklaan puute vähän häiritsee, niin kyllä tätä ihan mielellään söi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani