Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta guld nougat
Tuotteen Cloetta guld nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Patukat.
 

Annamari 05.10.2016
Länsinaapurista löytynyt tuote, jonka ostin ihan maistelunhalusta, vaikka nougatit nyt muutenkin ovat yleensä makuuni. Melko jämäkkä koostumus, kun vertaa esim. maraboun dubbel nougatiin. Ihana hasselpähkinäinen tuoksu vie minut suoraan Piemonteen, Italiaan. Hasselpähkinä maistuu vähemmän kuin tuoksuu, mutta maistuu kuitenkin riittävästi. Ei ihan niin rasvaista ja samettista kuin odotin, tässäkin on se cloettan suklaille tyypillinen pieni rakeisuus mukana. Mausta nelonen, koostumus vain kakkonen, joten jää kolmeen pisteeseen.

Jenni V 01.01.2014
Stockan herkusta bongasin tämän patukan, jota en ole ennen Suomen hyllyissä nähnyt. Jaahas, kääreen mukaan kyseessä on klassikkopatukka ihan vuodesta 1913 lähtien... Ja samassa kääreessä mainostetaan että "ändrat innehåll". Hieman tuntuu ristiriitaiselta, mutta ehkä tämä osuu länsinaapurien logiikkaan. Kääreessä on mustavalkoinen kuva kullankaivajista, ja kääreen sisälläkin on teemaan sopivasti "kultaa", eli kaksi 25 gramman harkkoa. Molemmissa on apilakoriste sekä toisessa teksti "pure&happy" ja toisessa "crave&enjoy". Kaipa nämä sitten jotain hyvän onnen suklaita halusivat olla.

No sitten itse suklaaseen. Kyseessä on siis hasselpähkinänougat, jossa hasselpähkinää oli ainesosista neljäsosa. Koska hasselpähkinätahnat eivät ole suosikkejani, en odottanut maulta kovinkaan paljon. Ja sen myös sain mitä odotin. Jos vertaa esim. Guylianin konvehteihin, nougatmassa on ehkä hieman sileämpää ja vähemmän sokerista, ja maku ehkä himppaisen miedompi, mutta muuten maistuu ihan samalle hutulle. 50 grammaa kerralla on minulle jo todellakin yläraja, varsinkin kun patukka on tosiaan pelkkää tätä nougata.

Salla Elina Salo 19.03.2008
Perusnougat’ta puolipallon muotoisena pötkönä. Makeaa, kuten nougat’n kuuluukin olla. Tarvitsisi seurakseen jotain, jottei makeus kyllästytä heti alkuunsa. Oikein maukasta muuten.

Janne J 28.10.2007
Nugaata on, mutta turhan vaatimatonta, vaaleaa ja makeaa. Kaipaisi lisää luonnetta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani