Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf royal valkoinen suklaa patukka
Tuotteen Leaf royal valkoinen suklaa patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Antti K 03.08.2006
Hyvä mutta pieni järkyttävän ison suklaahimon taltuttamiseksi, ei liian makea, pelkkää suklaata joten menee alas mutkitta. Maistuu hyvältä myös pureskeltuna joten sitä voi rohmuta suun täydeltä. Patukoita pitäis ostaa ainakin pari jottei jäis ikävä.

Mirja 02.01.2006
Aivan liian rasvaisen makuista valkoista suklaata. Tulee haukatessa margariini mieleen, lisäksi liian makeaa.

Jarkko 16.08.2005
Pehmeää valkosuklaata ilman minkäänlaisia muruja tai paloja. Pehmeää, aavistuksen verran rakeista, mutta hyvää valkosuklaata. Rasvaisuutensa ansiosta tätä ei kovin paljon voi syödä yhdellä istumalla, koska pian suussa maistuu jo sokerin ja rasvan sekoitus. Alkaa tekemään mieli suolaista.

Satu 16.08.2005
Valkoista perussettiä. Hieman rasvaisen tuntoista ja suklaa ei sula niin nopeasti, etteikö tulisi hätäännyksissä purtua. Kaipaa jotain lisäsäväystä.

Susanna K 16.08.2005
Mauton valkosuklaa. Makua ei irtoa suuhun vaikka kuin makustelen ja annan suklaan sulaa. Yllättävän neutraali.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani