Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta all sorts
Tuotteen Cloetta all sorts valmistusmaa on Slovakia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 06.01.2019
Karkkituote, jossa on siis englannin lakritsia kahdeksassa eri muodossa.

Musta peruspökäle: Sitkeähkö liukas umpilakupötkö, ihan ok makuinen, ei liian makea tai salmiakkinen. 3p.

Pökäle valkoisella täytteellä: Tosi makea täyte ohuen sitkeän lakukuoren sisällä. Täytettä on suhteessa ihan liikaa. 2p.

Keltainen rulla: Käänteinen täytelaku, eli päällä on runsas kerros keltaista massaa (maistuisiko vähän sitruunalle) ja sydämenä on aika pehmeä laku. Värimassa on jälleen tosi makeaa, ja lakua olisi saanut olla suhteessa enemmän. Kakkonen.

Pinkki rulla:Sama kuin äsken mutta nyt päällinen on pinkki. Maultaan täyte on vaan yksinkertaisesti ökymakeaa, en löytänyt siitä selkeää aromia. Kakkosella jatketaan.

Sininen nonparellinappi: Ainainen inhokkini, koska minusta tämä ei ole laku. Sisällä on tymäkkää geeliä, joka maistuu ehkä vähän lakulle. Nonparellit tuovat tuotteelle ihan turhaa lisämakeutta. Kakkonen.

Kerroslakuneliö valkoinen-laku-oranssi: Olisikohan tuossa oranssissa kerroksessa vähän appelsiinin makua? Ihan kiva aromi, tykkäsin myös siitä että pehmeää lakua oli suhteessa mukavasti. Kolmonen.

Kerroslakuneliö valkoinen-laku-pinkki: Taas palataan pinkkiin massaan, jossa ei ole tunnistettavaa aromia. Tuntuu heti ylimakealta. Kakkonen.

Kerroslakuneliö kaakao-laku-kaakao: Kaakao maistuu kivasti, on kiva että molemmat täytekerrokset ovat kaakaoisia. Silti lakua olisi saanut olla suhteessa enemmän. Ehkä parempaa täytelakuna? 2p.

Keskiarvoksi muodostuu 2,25 eli pyöristyy kakkoseen. Erittäin harvoin osuu enkkulakuun valinta kun karkkia haluan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani