Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tupla double layer liquorice
Tuotteen Cloetta tupla double layer liquorice valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat.
 

Iikka 20.11.2018
Tupla jossa on selvästi lakun maku. Hyvä ettei siinä ole pihistelty. Tosin joillekin se saattaa olla liikaa, mukaan lukien allekirjoittanut. Mutta luonteikas tuote, joka varmasti hellii lakun ystäviä. Koostumus on mukavan syötävä.

Hanna P 20.11.2018
Tuplanpuolikkaan näköinen pikkupötykkä, päällään ehkä riisimuroa? Tuoksu on hyvin mieto. Sisällä täyte onkin mustaa ja kyllähän se lakukin hiipii makuun. Päällinen rohisee mukavasti ja täyte...Pakkohan tästä on lakun ja suklaan ystävän tykätä. Jotenkin kuitenkin jää mietyttämään et puuttuuko tästä jokin pieni nyanssi. Vaan erinomainen tuote kumminkin.

Jenni V 07.09.2018
Tämän syksyn uutuudessa on 40% maitosuklaata joukossaan 3% riisicrispiä, salmiakkilakukerrosta 13% ja nougattäytettä 44%. 48g patukka on jaettu kahteen osaan, muuta tuplamaista tässä ei juuri ollutkaan. Lähinnä rakenteesta tuli susupala mieleen... Tykkäsin siitä kyllä, mutta sen sijaan tuo hopeatoffeinen maku oli minusta liian voimakas, se peitti vähän kaiken muun alleen. Miedompi ja makeampi lakun maku olisi sopinut paremmin, ja kuorrutteesta olisi tuplamaisemman tehnyt mantelirouhe. Kolmosen alarajoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani