Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tv mix mini suklainen
Tuotteen Cloetta tv mix mini suklainen valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 08.08.2018
100g minipussi (koosta plussaa), jossa on sisällä neljää erilaista suklaata sisältävää karkkia.

Vaniljanappi (10kpl): Pinkeillä nomparelleilla koristeltuja, tummahkolla suklaalla päällystettyjä karkkeja, joissa sisällä on todella makeaa vaaleaaa fudgekreemiä, toisaalta tulee mieleen myös sellainen tomusokerikuorrute, joka ei ole aivan vielä jähmettynyt. Täytteen makeus tulee korvista, eikä suklaa oikeastaan maistu ollenkaan. Kakkonen.

Suklaavaahtosieni (6kpl): Sienen lakissa on teollinen ristikkokuvio, eli vissiin nämä on menneet linjalla väärin päin. Laatumielikuvaa se hiukan huonontaa. Ja kun vielä vaahtiskin on aika sitka ja kova, ja suklaa todella vaaleaa ja halvan tuntuista, on annettava kakkonen. Vanilja tosin maistuu kivasti vaahtiksessa.

Suklainen lakritsikuula (5kpl): Tosi ohut pinkki sokerikuori allaan suklaata ja lakua. Laku on makuuni liian salmiakkista ja hallitsee makua ihan liikaa, sekä tarttuu ikävästi hampaisiin. Makeammalla pehmeällä lakulla nämä olisi hyviä. Tälle kakkonen.

Suklaatoffee (6kpl): Pieniä litistettyjä pallosia, joissa on päällä suklaata ja sisällä on sitkeähköä toffeeta. Suklaa on jälleen halvan tuntuista, vaaleaa ja sameaa. Toffee on ok, mutta suklaan ja ylimakeuden takia täytyy antaa kakkonen.

Kokonaisuus on siis kakkosen arvoinen, yllättävän laaduttoman suklaapussin ovat kyllä saaneet aikaan. Ja tuota sokeria tosiaan voisi vähän ruveta säästelemään, kaakaota sitten sitäkin enemmän...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani