Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tupla double layer caramel
Tuotteen Cloetta tupla double layer caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 12.12.2018
Ulkonäkö originaalin mukainen, vaikka pinta hieman erilainen. Sisällä erona on nougatin päällä olevan toffeekerros. Ja tosiaan, mantelirouheen tilalta tässä on riisikrispiä, se on kiva lisä. Itse kyllä miellän mantelin tuovan osan tuplan tyypillisestä mausta ja siksi tämä muutos tuo melko ison eron alkuperäiseen tuotteeseen. Tässä on kuitenkin sopivasti uutta ja sopivasti kuitenkin liittymäkohtaa perinteiseen Tuplaan.

Jenni V 07.09.2017
48g uutuusvariantti tupasta sisältää rapsakan riisimuroja sisältävän suklaakuoren, sen alla erittäin reilun kerroksen kinuskitoffeeta ja lisäksi toisen kerroksen tavallisesta tuplasta tuttua kaakaonougatia. Toffeeta on 13% mikä on minusta aavistuksen liikaa, tuplan ominaismaku kun tuppaa peittymään. Suklaa ei ole parasta mahdollista, mutta se on omituisen makuista myös perustuplassa. Tuo riisi on ihan kiva rouskuteltava, mutta olisiko perinteinen mantelirouhe kuitenkin sitten tuonut enemmän tupla-brändiä esille? Kolmonen, ihan ok peruspatukka makean nälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani