Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta bridge original
Tuotteen Cloetta bridge original valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 14.06.2017
Cloetan travel retailista ja Ruotsista saatavilla oleva pussi erilaisia nameja, laskin että peräti yhdeksää sorttia... Pusseja on myynnissä eri kokoja, minun ostoskoriini osui 180-grammainen. Sekoitus on houkutteleva, värejä ja muotoja on paljon. Siis maisteluun mars...

Kaksi pienintä varianttia ovat kummatkin röpelöisiä ja maitosuklaakuorisia, eikä niitä oikeastaan pysty erottamaan toisistaan ennen maistamista. Toiset ovat ihan perushyviä suklaarusinoita, ja toiset perushyviä vehnäpuffeja. Makeita, mutta mättöpussiin sopivia. Kolmosta molemmat.

Sitten on ohuen linssin muotoisia variantteja, toinen pienempi on valkoisella ohuella sokerikuorrutteella varustettu, ja toinen hieman isompi, ruskea täyssuklainen linssi. Molemmat oikein hyviä peruskarkkeja, ei mitään erikoista vaan juuri tällaista sekoitepussiin sopivaa. Kolmosta molemmat.

Olin odottanut, että nuo valkoiset linssit olisivat minttuisia ranskanpastilleja, mutta ei, mintun maku löytyikin vasta isohkoista vaaleanpunaisella sokerikuorrutteella varustetuista kuulista. Näissä sokerikuori oli minusta vähän paksumpi, ja minttuisuus aika pistävää, joten antaisin tälle vain kakkosen. Luulin että sisällä on vaan suklaata, mutta itse asiassa suklaata oli vain ohut kerros, ja ydin oli valkoista minttuista massaa.

Isoimmat pussin rakeet ovat keltaisia, kokonaisen mantelin sekä ohuen suklaakerroksen sisältäviä sokerikuorisia rakeita. Manteli maistuu reippaasti ja suklaa tuo siihen kivaa lisämakua sekä sokerikuori kivaa rapeutta. Ehdoton kolmonen.

Ehkä eniten makuuni oli pussin isot maitosuklaakuulat, jossa oli sisällä kokonainen hasselpähkinä. Pähkinä ja maitosuklaa ei petä juuri koskaan, pakko antaa nelonen.

Pussin tumminta suklaata löytyi sitkeiden vaahtokarkkien päältä, jotka oletettavasti olivat ihan perus-pollykarkkeja. Ei nämä ikinä suosikkeja ole olleet, mutta toimi kivasti yhtenä varianttina pussissa. Kolmonen.

Ja sitten viimeisenä silauksena pussista löytyy vihreitä lontoonraetta muistuttavia lakukarkkeja, ainoita pussissa joissa ei suklaata ole. Ehkä vähän orvoksi jäävät, mutta yhtä kaikki, mikäpä näitä rouskutellessa muiden muassa. Kolmonen.

Kaiken kaikkiaan makeannälkään monipuolinen ja kivan suklainen raepussi, voisin jopa ostaa toiste. Keskiarvoksi tulee tasan kolme.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani