Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta fruity bite cranberry
Tuotteen Cloetta fruity bite cranberry valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 18.08.2017
Nätti kääre ja hedelmäinen maku. Tosi raikas tuote! Koostumuskin on miellyttävä, riittävän pehmeä. Kerrankin jo hedelmäpatukka joka maistuu muultakin kuin rusinalta. Myös suklaata on tässä riittävästi.

Jenni V 23.03.2017
30-grammainen hedelmä-myslipatukka on rakenteeltaan jännä. Päällä on kolmannes eli paksu kerros maitosuklaata, ja sisällä suuria sattumia sisältävä rusinainen ja karpaloinen, mutta myös vähän myslisen "rohiseva" täyte. Hedelmää on yhteensä 57%, ja vaikka karpalo on periaatteessa hapanta, niin kyllä tämä todella imelä patukka on. Sokeria mahtuu kuitenkin patukalliseen yli 17g... Makuna tämä on lähinnä kuin toiseen muotoon laitettu suklaarusinarasia. Koko patukka oli makeustasolta sen verran äklö, että taidanpa antaa vain kakkosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani