Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta müsli bite nuts
Tuotteen Cloetta müsli bite nuts valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 11.12.2017
Kivan kokoinen pikkuinen välipalapatukka, jossa on siis 67% hedelmä- ja myslitäytettä, 7% vehnää, 5% hasselpähkinöitä ja 5% mantelia. Pidän siitä, että patukka on näin pieni, sillä tämän voi kätevästi sujauttaa vaikka taskuun bussimatkalla tai ihan vain reppuun. Painoa on siis 30g. Kääreen etupuolella lupaillaan hedelmistä saatua makeutta. Sen huomaa patukan hedelmäisestä ja erinomaisesta, houkuttelevasta tuoksusta. Patukka on itsessään melko kova, ja maku on pähkinäinen. Tykkään itse siitä, että kokonaisuus ei ole liian makea, ja myöskin siitä, että pähkinöitä ja mysliä on suhteellisesti tasapainotettu määrä. Itse tuotteen maku on miellyttävä, mutta suklaa jaa kyllä muiden makujen alle. Kyllähän tämä tuote makunsa puolesta jopa vitosen ansaitsisi, mutta suklaanahan tämä arvostellaan ja kokonaisuus saa vahvan nelosen. Kiva patukka!

Annamari 18.08.2017
Jämäkkä myslipatukka, jossa runsas maitosuklaakuorrutus. Pähkinää en maista aluksi, mutta myöhemmin se kyllä maistuu. Joukossa on vähän karpaloa ja sen maistaa ja se tuo mukavaa raikkautta. Ei haittaisi vaikka sitä olisi ollut enemmänkin. Yllättävän hyvä.

Jenni V 21.03.2017
Ulkoisesti suffelipatukkaa muistuttava jännä välipalapatukka, joka on kuin omituinen sekoitus mysli- suklaa- ja vohvelipatukkaa. suklaa. Siemenversion jo maistelinkin, ja tässä siemenet oli korvattu 10% hasselpähkinällä ja mantelilla. Varsinaisia hiutaleita ei patukassa ole, vaan sellaista jännän sitkeää vohvelimurumassaa, jonka joukossa on vähän marjaista makuja ja reiluja paloja pähkinää. Päällä on erittäin makea suklaakuorrute, joka olisi minusta saanut olla vain pohjassa, tai sitten sokerin määrää olisi saanut kunnolla vähentää. Joka tapauksessa, nyt kun tähän formaattiin alkoi tottua, oli maku ihan ok, ehkä myös pähkinä toi rakenteeseen kivaa rouskuvaa ja "kuohkeuttavaa" lisää. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani