Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta müsli bite seeds
Tuotteen Cloetta müsli bite seeds valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 18.08.2017
Jämäkkä patukka, jossa puruskeltavuutta riittää, minun makuuni liiaksikin. Maussa on jotain kummallista, en vain keksi mitä se on. Pähkinäversio oli enemmän minun mieleeni, mutta kyllä tätäkin rouskuttaa. Raikkautta saisi olla.

Jenni V 21.03.2017
Tämä neljän patukan uutuussarja on Cloetan mainonnassa nimetty välipalapatukoiksi, ja mainonnassa hypetetään sitä että osa sokerista onkin korjattu hedelmämehulla ja mukana on trendikästä pähkinää ja hedelmää... Maitosuklaata on päällä kolmannes patukan painosta, eli varsin paljon... Myös sokeria on varsin runsaasti, on se sitten peräisin sokerijuurikkaasta tai jostain mehusta, ihan sama. Terveellistä tästä ei saa nuijallakaan.

Mutta makuahan tässä nyt arvostellaan, ja patukka on ainakin, noh, erilainen. Haukkaan, ja sisusta on jännää sitkeää massaa, vähän kuin vohvelimurua sisältävää toffeeta, jossa on aavistus kurpitsansiementä joukossa. Hedelmää ja marjaa ei sinällään tunnista, mutta aikamoisen makeustason kyllä. Mieleen tulee etäisesti Koiramäen talvikonvehti jumbokoossa. Ei tämä pahaa ole, mutta en tätä nyt varsinaiseksi välipalaksikaan kelpuuttaisi. Lisäksi tuo sitkeys alkoi vähän liiaksi ärsyttämään, pikkuisen olisi voinut olla helpommin pureskeltavaa settiä. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani