Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle crunchy mango
Tuotteen Cloetta sprinkle crunchy mango valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Chi 24.09.2016 : Rakastan mangoa, joten pitihän tätäkin sitten kokeilla. Suklaa on sinänsä hauska ja maistuva kesäherkku, johon vohvelinpalaset sopivat yllättävän hyvin- mutta voi kurjuus, jälkimakuna tulee ainoastaan halpa kookosrasva, enkä tämän jälkeen löydä enää muita vivahteita. Jää kauppaan jatkossa.

Miia 05.06.2016 : 75g minisuklaalevy, jossa yhdistettynä vaalea maitosuklaa (25%), vohvelimurut ja mangopalat. Levy on malliltaan ohkainen, kooltaan pieni, palaset ovat suhteessa levyn kokoon aika suuria (3/rivi). Suklaan koostumus on röpelöinen, sattumia on aika reippaasti ja ne ovat kooltaan hyvin heterogeenisiä. Tuoksu on hyvin voimakkaan imelä ja trooppisen hedelmäinen, mutta aidosti tulee mango mieleen tuoksusta. Maku... Heti tulee mangon maku suuhun - ja positiivista, on hyvin aidon mangoinen ja hedelmäinen, ei esanssinen. Vohveli rahisee hampaissa, kiva rouhea koostumus ja runsas hedelmäisyys kutkuttelee makuhermoja. Tää on kesäsuklaata! Ihan huikeaa, että kaikkien esanssisotkujen keskeltä löytyy näin aidon hedelmäinen sukulaati. Ainoa miinus on se, että hedelmäsuklaat eivät yleensä räjäytä meikäläiseltä täysiä pisteitä - ei tälläkään kertaa. Vahva kolmonen, kyllä tämä sen verta mukava yllätys oli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani