Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle crunchy mango
Tuotteen Cloetta sprinkle crunchy mango valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Hanna P 05.09.2016
Maitosuklaata suurin sattumin. Tuoksu hedelmäinen ja ainakin kun tietää sattumat mangoksi niin tuoksun myös tunnistaa. Sattumat ovatkin jotain rohisevaa. Kyllä hedelmäisyyskin maistuu, mutta vain suklaassa ei sattumissa. Sattumat rohisee kivasti mut niiden maku (kai) tuo suklaaseen jonkin kuivan pahvisen maun ja vähän tuntumankin. Suklaakin on ällömakeaa, mut kaikkineen kuitenkin ihan ok tuote.

Iikka 05.09.2016
Onpas vinha tuoksu! Jotain karkkista? Palasessa rohisee jokin. Ensimaku on miedohko, muttan jännä. Makea karkkisuus nostaa päätään pikkihiljaa. Jälkimaku on mukava. Tuote on hyvin makea, ja suklaan maku jää taka-alalle. Hyvä niin, sillä päämaku on mitä mainioin.

Annamari 23.07.2016
Huumaava tuoksu!! Tuoksu on siis todella raikas ja hedelmäinen. Sen perusteella tämän täytyy olla hyvää! Haukatessa rouskahtaa hieman, rousketta saisi olla enemmänkin. Aluksi maku on tuoksun lupaaman raikas, mutta muuttuu myöhemmin hieman tunkkaiseksi. En pidä cloetan suklaan laadusta ja mausta ja se häiritsee hieman. Tuoksu ehdottomasti vitonen, maku ehkä lopulta vain kolmonen. Annan kuitenkin 4 pistettä, eihän tätä ole pakko syödä, tuoksuttelemalla sitä kuluukin vähemmän!

Jenni V 27.05.2016
75-grammainen suklaalevy, jossa on pieniä cloetta-tekstillä koristeltuja paloja. Joukossa on reilusti eli 5% vohvelirouhetta sekä 1,5% pakastekuivattua mangoa. Mango maistuukin joukossa selkeästi ja kivasti, sopii oikein mukavasti kesäsuklaaseen. Vohvelirouhetta on minusta tosin vähän liikaa joukossa, vaikka se keventääkin kokonaisuutta on lopputulos silti vähän tunkkainen ja tuhti. Raskasta vaikutelmaa olisi ehkä keventänyt täysin toisenlainen formaatti, mangopiltillä täytetty suklaalevy voisi olla kohtuullisen herkullinen... Kolmonen tälle versiolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani