Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tupla roasted corn
Tuotteen Cloetta tupla roasted corn valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Iikka 20.11.2018
Mmmmm.... Makeaa suklaapopsun (popcorn) makua. Maku on ensihaukusta hyvää, popcorn voisi maistua kyllä enemmänkin. Koostumus on sitkas, leukaperät oikein väsyvät. Lopuksi maku on hieman vetinen, mikä vähän vesittää kokemusta. Kuitenkin keskitasoa vähän parempi 3+, tykkäänhän makeasta maitosuklaasta lisäherkuilla.

Hanna P 20.11.2018
Tuplan näköinen, mutta hyvin pitkä pötkylä. Nougatinen tuoksu. Mukavan sitkas kostumus, mutta tämä maku...Niin, makea nyt ainakin! Muutoin kai lähinnä paahtuneen...tai palaneen...sokerin makuinen. Makeannälkään passeli, mutta kyllähän noita parempiakin patukkoja piisaa.

Annamari 11.08.2016
Perinteisen Tuplan näköinen tuote. Pakkauksessa kaksi suurta palaa Mantelirouheen tilalla on jotain kellertävää, sitä maissia tietenkin. Tuoksusta sitä ei erota, mutta yksistään hiput maistuvat hennosti popcornilta ja suolaisuuttakin niissä on. Enemmän ehkä juuri se suola tässä maistuukin kuin maissi. Sisus on tuplasta tuttua kaakaonougattia, jonka koostumus on hyvä ja maku makean kaakaoinen. Valitettavasti täytyy sanoa, että lopuksi tässä ei maistu maissi eikä suola vaan pelkästään tuo makea nougat. En lopulta ehkä edes erottaisi perinteisestä Tuplasta, vaikkakin tämä voi olla jopa hitusen parempaa. Hyvää, mutta ehdottomasti olisi parempaa, jos rouskuvaa maissia olisi reilusti ja täytettä vain hitunen.

Jenni V 18.06.2016
Tämän kesän uutuus-Tuplavariantti on paahdetun maissin makuinen. Jotenkin tämä popcorn- ja suolainen suklaa-teema on ollut pinnalla nyt vähän kaikilla valmistajilla, mutta mikäs siinä jos tuote toimii. Ja minusta tämän Tuplan kohdalla on niin.

Patukan kokohan on king size eli puolikas riittää kerralla. Patukka on pakattu tuttuun pahvipohjaan ja tämä kyllä näyttää melkein perustuplalta, mantelirouhesattumia lukuun ottamalta, joka on korvattu sillä suolaisella popparilla. Maku onkin erittäin popcorn, todella paahteinen, mutta minusta se sopii oikein hyvin Tuplan sisältämään (heikohkoon) maitosuklaaseen ja sisällä olevaan pehmeään, sinällään melko mauttomaan, kaakaonougatiin. Välillä popcorn häiritsee suklaatuotteissa, kun sen maku on niin vahva, mutta tämä oli aika miellyttävä kombo, Nidarin smash tuli mieleen mutta tämä oli parempi. Annanpa ihan nelosen.

Joona 06.06.2016
Uutuustupla, jossa on mukana paahdettua maissia (-> popcornia), kaakaonougattäytettä, maitosuklaata ja päällä manteleita. Tupla on juuri sellainen patukka, että ikinä ei muista miltä se maistuu ja sitten kun sitä maistaa, niin tajuaakin että ahaa, tällainen se olikin. Olin tänään hakemassa tavallista Tuplaa arvioitavaksi, kunnes huomasin tämän uutuustuotteen, ja pakkohan se heti oli ostaa.

Ei hitsi! Nyt muistankin miksi en pidä tuplasta- kaakaonougattäyte on nimittäin todella sitkeää! Patukan maitosuklaakerroksen alla on ilmeisesti sitä popparia rahisevana täytteenä. Koska täyte on sitkeää, sitä ei pysty puraisemaan yhdellä haukulla irti, vaan se täytyy "repiä" käden avulla hampaista irti. Tämä puolestaan johtaa siihen, että kun nougattäyte vihdoinkin pettää, patukka irtoaa kovalla vauhdilla, jonka jälkeen onkin suklaat ja mantelit pitkin maita ja mantuja. Maku on kuitenkin ihan OK, suolainen popcorn sopii varsin hyvin suklaan ja täytteen kanssa yhteen. Myös mantelit tuovat tähän pähkinäisen sivumaun. Menettelee, mutta on erittäin sotkuista syötävää. Kolmonen vai nelonen? Hmm...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani