Leader Vegeway

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly puffar sea salt
Tuotteen Cloetta polly puffar sea salt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Miia 12.01.2017 : 150g pussukka, jossa maitosuklaakuorrutteisia suolaisia maissipuffeja. Muistuttavat ulkonäöltään jossain määrin Kina-rakeita, mutta reippaasti isompina versioina. Suklaata on puffin pinnassa hyvin ohuenlaisesti ja se on vaaleaa (25%). Tuoksu on hento, vanilliininen, puinen. Maistetaan... Suklaa on pehmoisen makuista, aika yksioikoista, halvan oloista. Joku kumma, esanssinen sivumaku siinä on. Puffi rouskahtelee kivasti, suola maistuu selkeästi, antaen kivasti karamellimaisen vivahteen makuun. Kyllähän näitä rouskuttelee ja pussi tyhjenee tasaiseen tahtiin, mutta puhutaanko erityisen laadukkaasti tehdystä, puhtaan nautinnollisesta elämyksestä? Ei. Perus-mättökamaa.

Chi 24.09.2016 : Maistuvia, reilusti suolaisia palleroita. Pollyjen kanssa tuotteella ei ole muuta yhteistä kuin suklaa, eikä välttämättä edes se, koska tähän on lisätty reippaalla kädellä suolaa. Ei haittaa, minulle maistuu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet