Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta kexchoklad yoghurt
Tuotteen Cloetta kexchoklad yoghurt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 22.11.2015
Kexchokladin (ilmeisesti) kausivariantti kirpsakalla jugurttitäytteellä. Patukassa on kokoa 39 grammaa, mikä minusta on hyvä, yleensä vohvelisuklaapatukat ovat liiankin isoja. Patukassa on ohut maitosuklaakuorrute, ja se on jaoteltu painaumilla.

Ilmeisesti vastaavaa patukkaa on kaupiteltu suomessa jogood crispy-nimellä, tosin sekin on jo poistunut valikoimasta. Ja kun vertaan maistelukokemustani, niin aika lailla samat fiilikset jäi tästä Ruotsista ostetusta versiosta. Vohveli on ohut, kiinteä ja melko kova, eikä suklaata tunnu olevan kuin todella ohut kerros. Ensipuraisulla maistan patukassa jännän maitokahvin aromin, en tiedä tuleeko se vain mielikuva vai varsinainen lisätty aromi. Jugurtin kirpsakkuus tulee vähän jälkijunassa, mutta se on kyllä aika vahva ja ottaa ikävästi kurkkuun. Suklaata olisi saanut olla kyllä kokonaisuudessa reippaasti enemmän tuomassa täyteläisyyttä ja mehevyyttä. Kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani