Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle latte crunchiatto
Tuotteen Cloetta sprinkle latte crunchiatto valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Joni 21.12.2015
Pidän kahvista ja suklaasta, mutten samassa paketissa. Suklaakahvi on pahaa ja niin on kahvisuklaakin. Tämä ei ole poikkeus. Täysin subjektiivinen näkemys siis, jos pidät näistä yhdistelmistä, kannattanee kokeilla.

Ansela 20.12.2015
Vahvasti kahviaromilta tuoksuvaa maitosuklaata. Suklaan seassa on pieniä rakeita jotka maistuvat kitkeriltä. Suuhun jäi todella äitelä ja voimakas maku, mutta en siitäkään huolimatta tunnista mikä maku on kyseessä. Ei ainakaan suklaan maku.

Minna Hi 03.12.2015
No johan on kahvin tuoksuinen suklaa. En ole kauhean ihastunut näihin maustettuihin suklaisiin... Maku on ennalta-arvattavan maitokahvinen, mutta lisäksi joukossa on joitain pieniä "cruntseja", jotka ärsyttävät. Suklaa on lisäksi tosi imelää. Ehkä tällekin löytyy ottajansa, mutta se en ole minä.

Anita 30.11.2015
Miellyttävä kahvin tuoksu leviää ilmoille heti kääreen avaamisen jälkeen. Todella erikoisen makuinen suklaa, mitähän nämä rouskuvat ovat? Ainakin sokeria on laitettu samalla reippaalla kädellä, kuin minun harvoihin kahvikupillisiin. Ei kyllä sytyttänut minua.

Eeva-Liisa 23.11.2015
Pienet ja sievät palat. Mokkainen ensimaku. Kiva tuntuma suussa, pala sisältää pieniä rakeita. Ehkä jättää pienen rasvaisen tunnun suuhun. Makea ja hyvä.

Aki 15.11.2015
Cloetta maitosuklaapaloja näyttää olevan. Tuoksu paljastaa, että kahvilla on höystetty tätä tuotetta. Mukavan napakka rakenne ja jotain krokantin tapaista tuntuu myös hampaissa. Kahvin haistoin voimakkaana, mutta makustellessa se ei ole ollenkaan niin selkeästi läsnä. Hieman enemmän olisi minusta voinut kahvi maistua ja vähemmällä sokerilla olisi pärjätty paremmin.

Katja Ke 14.11.2015
Pieniä Cloettan hyvin vaaleita maitosuklaapaloja, joista leijailee yltiömakea kahviesanssin tuoksu. Odotukset ovat matalalla, tuoksu menee keinotekoisuudessaan jo vastenmielisen puolelle. Suklaa maistuu ennen kaikkea makealle ja pienet krispit suklaan seassa rahisevat suussa. Kahvin aromi on keinotekoinen, ja dominoi makua sokerisuuden ohella. Kaakaon makua on vaikea erottaa, ja suklaa voisikin yhtä hyvin olla jotain maitopohjaista kahvikarkki, joka ei ole kaakaota nähnytkään. Suoranaisen pahaa tämä ei ole, muttei edes karkiksi kovin vahva suoritus.

Jenni R 10.11.2015
Ulkomudoltaan vaalea, pienet palat. Kahvin maku erottuu vahvasti. Hieman rouheinen ja aromaattinen pitkä jälkimaku. Hiukan tarttuva suuhun.

Jenni V 19.10.2015
Maistelukääreessä on muutama pieni pala Cloettan todella vaaleaa maitosuklaata, jonka tuoksusta ei voi erehtyä, tän on pakko olla se latteuutuus... Tuoksu on luotaantyöntävän voimakas, vähempikin riittäisi... Haukkaan palasen, ja huomaan että suklaan joukossa on pientä raesokerimaista makeankitkerää raetta, josta tuo kahvin maku tulee. Tykkään itse kahvista mustana sumppina, joten tämä sokerinen maitokahvipläjäys ei elähdytä makuhermojani tippaakaan. Imeskellen tämä voisi olla vähän parempaa, mutta terävät rakeet estävät tuon, ja suklaakin on heikon tuntuista ja rakeista. En tykännyt, juuri ja juuri kakkonen.

Iikka 28.09.2015
Kahvin tuoksu tuntuu nenässä matkan päähän. Suklaan seassa on jotain hippuja, kahviporoja? Kahvin maku on synteettisen oloinen ja suklaa liian makeaa.

Jarkko 25.09.2015
Todella vaaleaa maitosuklaata. Seassa on pieniä rakeita, jotka maistuvat kahvilta, mutta tuntuvat sokeripaukuilta. Kaakaota ei kahvin alta maista vähääkään. Kahvin makukin on siedettävä johtuen varmaan osittain siitä, että olen vastikään palannut kahvinjuojaksi.

Hanna P 25.09.2015
Pienehköjä paloja Cloettan maitosuklaata. Huh, mikä kahvin haju! Pieni rouskuvuus ja pähkinäinenkin maku eli ei kahvisuklaaksi lainkaan huonointa! Vaan tuoksu on niin suuri osa makua ja jälkimaussakin kahvi maistuu, että urani tämän suklaan kanssa päättyy tähän!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani