Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tupla+ protein choco almond
Tuotteen Cloetta tupla+ protein choco almond valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 25.01.2019
Maitosuklaapäällysteinen proteiinipatukka vaaleanruskealla täytteellä. Tuoksu on pähkinäinen. Maku on miedon kaakaoinen, mutta ihan hyvä. Joitakin sattumia myös joukossa. Olen törmännyt samanmakuisiin pikku patukoihin, mutten proteiinipatukoihin aiemmin. Aivan käypä tuote.

Joona 23.07.2016
Suhteellisen suuri proteiinipatukka pitää sisällään 17 grammaa proteiinia, mantelihippuja ja semitummaa suklaata. Omien kokemuksieni perusteella tämä proteiinipatukka on erittäin, erittäin pehmeä verrattuna muihin. Melkein voisin väittää tämän olevan tavallinen suklaapatukka...

Patukan "proteiinimassa" on tuplamaista kaakaonougatmassaa, jonka mausta olen aina pitänyt. Pidin myös siitä, että se ei ole liian sitkeää kuten se originaalissa tuplassa on. Suklaa on melko mitäänsanomatonta, silloin tällöin "extrakaakaoinen" maku leviää suuhun, josta jotenkin yritän päätellä millaista suklaa on- no joo, melko halpista voisin kai sanoa. Makunsa perusteella antaisin nelosen mutta suklaatuotteenahan tämä arvostellaan jolloin arvosana jää kolmeen.

Jenni V 05.12.2015
55-grammainen tuplamuunnelma, jota myydään urheiluhyllyssä. Tuotteessa on 17g proteiinia, mutta muuten kyllä ravintosisällöltään patukka on enemmän suklaa- kuin terveyspatukka. Rasvaa on 10g ja sokeria 15g. Patukka on kyllä kieltämättä hyvän makuinen varsinkin suklaakuorrutteen osalta, aitoa maitosuklaata on 19% ja sen joukossa on mantelia 6%. Mielestäni mantelia olisi kyllä voinut olla enemmänkin. Täytteenä oli tuplamaista kaakaomassaa, mutta siinä oli nyt selkeä kirpeämpi proteiinin sivumaku, mikä vähän häiritsi makumaailmaa. Leaderin nutmix-patukassa olen aiemmin havainnut tuplamaisia vivahteita, mutta täytyy sanoa, että sen täyte maistuu paremmalta kuin tämän "aidon" tuplaversion. Suklaa on tässä selkeäsi kyllä parempaa, mutta sen verran rasvainen tuntu patukasta jää, että en mielelläni treenin jälkeen tällaista patukkaa söisi. Siispä kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani