Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sportlunch power break 3
Tuotteen Cloetta sportlunch power break 3 valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 09.07.2016
Länsinaapurista löytynyt tuote, jonka kääreen design tuo mieleen energiapatukan. Siitä en pidä. Mutta maistetaan. Tuoksu on hieman ummehtunut, ulkonäkö mukavan rouhea. Suutuntuma on rouskuva ja jämäkkä. Seassa maistuu sopivasti rusina. Positiivinen yllätys ehdottomasti. Ei ole liian makeaa. Söisin toistekin.

Jenni V 02.12.2015
Länsinaapurissa myytävän power break -sarjan versio numero kolme on 48-grammainen, suklaata 78%, rusinaa 14% ja vehnä- ja riisipuffia 8% sisältävä patukka. Ainesosat eivät kuulosta tutulta mistään muusta Cloettan patukasta, eli olisiko vihdoin käsillä jotain ennen vastaan tulematonta? Oho!

Vastaus on kyllä. Patukka on kaksiosainen ja kuplapintainen, ja se on rouskuvaa "täyssuklaata". Rusinat antavat tosi kivaa aromia ja mehevyyttä patukkaan. Patukka on makea, mutta ei liian. Jännä juttu, rusinasta en sellaisenaan hirveästi välitä, mutta usein se on suklaan kanssa oiva valinta, pähkinän kanssa ja tällä kertaa jopa ilman. Neljä pistettä, kiva idea patukassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani