Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta plopp kaktus päron
Tuotteen Cloetta plopp kaktus päron valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 09.07.2016
Mielenkiintoinen päärynäinen tuoksu, tuo mieleen ehkä päärynäjäätelön. Täyte on vihreää ja venyvää ja suutuntumaltaan rakeista. Maku on kuitenkin ihan miellyttävä, esanssinen, mutta raikas. Itse suklaaosuus on makeaa ja "hiekkaista" ja jälkimaussa hallitsee laaduton ja makea suklaa. En vaan pidä näistä Ploppien rakenteesta, mutta tämä oli kuitenkin ihan piristävä suklaa. Yllättävän hyvin sopii muuten päärynäkin suklaaseen, vaikka se on selvästi vähemmän käytetty makuaine kuin vaikka marjat.

Jenni V 24.11.2015
50-grammainen variantti suklaa-toffeepatukasta, jossa toffee on kirkkaan vihreäksi värjättyä ja maustettu päärynän ja kaktuksen aromilla. Toffeen rakenne on samanlainen kuin perusversiossa, eli vähän rakeinen, ja pehmeän venyvä, melko kiinteä, ja aikamoisen makea. Päärynän maku on sellainen muumilimpsamaisen esanssinen, ihan hyvä kuitenkin, ja sopii suklaaseen yllättävänkin hyvin. Sitä kaktusta en kyllä tavoittanut, kun en oikein tiedä edes miltä sen pitäisi maistua... Joka tapauksessa, yllättävän mukavan makuinen patukka, joskin jos saisin valita tämän ja perusversion välillä niin kyllä perustoffee edelleen vie voiton. Patukka on myös aika iso, makeuden takia puolet olisi riittänyt. Kolme pistettä kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani