Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf royal hienokonvehti
Tuotteen Leaf royal hienokonvehti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna-Maria 25.05.2008
Simpukka tulee heti mieleen suklaan muodosta. Älyttömän pehmeetä koko suklaa, ihana nougatin maku maistuu koko ajan.. ei siis "häivy" jonnekin heti :D Tykkään kovasti, mutta on ehkä niin makeeta ettei voi kovin montaa syödä kerralla.. täydet pisteet.

Päivi 25.05.2008
Kaunis pakkaus, jossa sisällä isoja simpukanmuotoisia suklaakonvehteja. Tuoksahtaa nougatille. Ensipuraisusta tulee jo voihkaisu, aah, voiko parempaa olla. Herkullisen pehmeää ja suloisen makuista. Maku täyttää koko suun. Suklaan ja nougatin maku on tasaista. Suuhun jää miellyttävä makukerros vielä pitkään. Näitä kyllä ei voi montaa syödä. Upea suklaakonvehti. Suosittelen.

Jarkko 12.02.2007
Onpas tässä rasiassa isoja simpukoita! Harmillisesti kaikki ovat kuitenkin identtisiä keskenään niin ulkomuodoltaan kuin maultaankin. Täyte on pehmeän silkkistä ja perusnougatilta maistuvaa cremetyyppistä juttua. Nougat ei kuulu suosikkitäytteisiini. ”Hemmotteleva” on sana joka tulee mieleen näitä syödessä.

Mika 12.02.2007
Täyteläinen suklaa. Tuli mieleen joku perinteinen suklaa lapsuudesta... Kitalakeen jäi hieman ”tahmea” olo suklaan jälkeen. Täysin erilainen kuin Royal-patukka.

Marjo 12.02.2007
Mukavan kokoinen simpukka! Tuli kalan maku ensin suuhun. Liian pähkinäinen ja makea mötikkä. Kylmät väreet viivähtävät niskassa. Ei toista palasta, kiitos.

Susanna K 12.02.2007
Kotilon muotoinen maistosuklaa. Suklaa ei maistu juurikaan perinteiselle Royal suklaapatukalle vaan ihan erille, voisi sanoa jopa oudolle. Suklaan maku on väljähtynyt ja metallinen. Suklaan sisältö on pehmeämpää, hieman moussemaista, mutta ei houkuttele ihmeemmin. Pienoinen pettymys kokonaisuudessaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani