Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta crispy bite cranberry
Tuotteen Cloetta crispy bite cranberry valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Kirsi I 21.01.2016
Marjaisentuoksuista vohvelisuklaata. Pehmeänrapeiden vohveleiden välissä vaaleanpunaista, esanssisen makuista täytettä. Esanssissa pistävä jälkimaku. Päällä ohut kerros maitosuklaata, jonka maku peittyy marjaesanssin maun alle. Pinnalla olevat kuivatut marjahippuset ovat pirtsakoita ja hauskan näköisiä. Keskiverto mättö.

Jarkko 21.01.2016
Keksisuklaan pinnalla on punaista kuivattua marjaa murusina. Tutkiskelun jälkeen täyte vohvelikerrosten välissäkin on hieman pinkahtavaa, ei kuitenkaan samassa määrin kuin kääreen kuvassa. Maku on raikas mutta en tunnista marjaa. Keksisuklaan tyypillistä kuivuutta ei ole, vaikka tässäkin toki voisi olla enemmänkin suklaata. Tämä kuuluu ehdottomasti parhaimpiin maistamiini keksisuklaisiin. Jälkimaussa viivähtää puolukan makua.

Janne J 20.01.2016
Päältäpäin pinnalla olevan marjarouheen vuoksi erittäin houkuttelevan näköinen keksisuklaa, tuoksu on toisaalta äitelän keinotekoisen oloinen. Suutuntuma hyvin keksimäinen, joskin mukavan kiinteähkö sellainen. Makean marjaisaa, mutta tämä suorastaan huutaa lisää suklaata. Jälkimaku on mieto, mutta miellyttävä. Välipalakeksinä ihan ok, suklaana vaatimaton.

Annamari 20.01.2016
Sokkomaistelu: Vohvelia, joka on kuorrutettu maitosuklaalla ja päällä on punaista rouhetta. Ulkonäkö on houkutteleva! Tuoksu on voimakas ja marjaisa. Itse vohveli on melko jämäkkää, ei niin hajoavaa ja höttöistä kuin usein, mikä on oikein positiivinen seikka. Vohvelin välissä on vaaleanpunaista marjaisaa täytettä. Suklaa ei tuotteessa juuri maistu vaan se jää täysin marjaisan maun ja vohvelin varjoon. Tämä onkin mielestäni enemmän välipala kuin suklaaherkku. Ei tässä mitään varsinaista vikaa ole, mutta en jotenkin kunnalla edes luokittele tätä suklaaksi ja siten suklaatuotteena ei kummoinen.

Iikka 22.12.2015
Marjainen aromi tuntuu sieraimissa tätä nuuhkiessa. Sisällä on reilusti vohvelia, sekä tätä samaista marjaa hyvin makeassa formaatissa. Suklaa ei juurikaan maistu, eikä oikeastaan vohvelikaan. Jälkimaku lienee mansikkainen. Kokonaisuudessaan kirpeän marjaisa sekä varsin hyökkäävän makea. Mutusteleehan tätä kumminkin.

Hanna P 11.06.2015
Maitosuklaapötkö vaaleita ja pinkkejä murusia pinnassaan, kuivattuja marjoja lienevät. Tuoksu makea. Sisällä vohvelia ja tosi makeaa vaaleanvaaleanpunaista täytettä. Äkkimakeannälkään ihan hyvä, mutta puoliska paketista on ihan passeli annos kaikenkaikkiaan, niin makeaa tämä on.

Jenni V 04.06.2015
Cloetan toinen vohvelipatukkauutuus sisältää mustikan sijaan karpaloa, muuten konsepti on sama. Eli herkkusuklaapatukasta on kyse, vaikka täysjyvää ja marjaa patukassa onkin. Karpaloa on 0,5% ja karpalomehua 0,4% joten ei tuolla marjan määrälläkään ole mässäilty...

Patukka on jaettu kahteen vaalealla maitosuklaalla kuorrutettuun vohvelipalaseen. Päällä on kivan näköisiä kuivattuja marjapaloja ja jotain hiutaleita, jotka tosin vaikeuttavat syömistä mutta tuovat kivaa kirpsakkaa lisämakua. Vaaleanpunaista täytettä on taas kolmessa kerroksessa rapsakan vohvelin sisällä, ja jälleen kerran maku on jugurttinen, tällä kertaa mieleen tulee puolukkajugurtti. Maku on hiukan kirpsakampi kuin mustikkaversiossa, mutta ei minusta silti liian. Pidän tämänkin patukan mausta yhtä lailla kuin mustikasta, ehkä puolukkafanina jopa inan enemmän. Silti, jälleen tulee vastaan se etten hirveästi marjasuklaista välitä, joten arvosanaksi tulkoon vahva kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani