Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta crispy bite blueberry
Tuotteen Cloetta crispy bite blueberry valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 11.08.2016
Maitosuklaakuorrutteinen vohveli, jossa marjaisa tuoksu. Vohvelia on runsaasti ja se on sopivan jämäkkää eikä liian höttöistä. Suklaa maistuu melko olemattomasti. Maku on marjaisa, mutta en ehkä sokkona tunnistaisi mustikaksi. Kaipaisi pientä raikkautta. Välipalana ihan hyvä, mutta suklaanhimoon liian vähäsuklainen.

Iikka 22.12.2015
Pötkön päällä on jotain tummaa ruohetta (vaalean rouheen seassa). Olisiko lakua tai salmiakkia. Tuoksussa on jotain jännää, mutta se ei vielä paljasta liikoja. Maku on jännän marjaisa, mutta salakavalan makea. Mielenkiintoinen tuote jota mutustelee jo mielellään.

Hanna P 11.06.2015
Maitosuklaapötkö vaaleaa ja violettia murua pinnassaan. Sisällä vohvelia lilalla täytteellä. Perus vohvelikeksiä parempi, muttei yhtä hyvä kuin kismet. Hieman kuivakka, mutta sisällä kivan kirpakka maku.

Jenni V 04.06.2015
Cloetta on tuonut patukoihinsa täksi kesäksi kaksi marjaista uutuutta, 39-grammaiset täysjyväiset vohvelisuklaat. Eli houkutellaan syömään "terveellistä" vaikka vohvelin jauhosta vaan puolet on täysjyvää eli prosenttiosuus koko patukasta on 8%. Mustikkaa patukassa on 2%, eli noin niinkun ravintoarvojen puolesta tämä on ihan puhdas herkkupatukka, piste. Mutta suklaahyllystä tämä löytyikin...

Patukka on jaettu kahteen vaalealla maitosuklaalla kuorrutettuun vohvelipalaseen. Palasiin on ripoteltu päälle koristeeksi kuivattua mustikkaa ja jotain rapeaa juttua, se on kivan näköistä mutta toisaalta sottaavaa. Vohveliosa on jämäkkää, ja sen sisällä on peräti kolme kerrosta mustikkajugurttitäytettä. Pidän mustikkajugurtista, ja täyte maistuu tismalleen juuri sille. Täyte ei ollut ylirasvaista, -kirpeää tai makeaa, vaan minusta oikein hyvää. Tämän tyyppiseksi patukaksi minusta oikein hyvä teelmä, minä kun en vain ihan huipusti marjan ja suklaan yhdistelmästä välitä... Niinpä annan kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani