Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center mint truffle nappirulla
Tuotteen Cloetta center mint truffle nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 28.04.2017
Selkeä mintun tuoksu, houkutteleva. Täyteon kuorta tummempaa. Minttuisuus aavistuksen liian pistävä ja koostumus vähän liian rasvainen. Muutoin maukasta. Vahva kolmonen.

Hanna P 28.09.2015
Jee, oisko Centerin nappirullaa? Se on herkkuani eli pyöreitä maitosuklaakonvehteja. Minttu tuoksuu vahvana! Tumma ja pehmeä, mut sopivan kiintee täyte! Siinä missä alkuperäinen toffeetuote näissä nappirullissa on ihana, puskee tässä minttu ihan liikaa pintaan, kuin hammastahnaa söis. Helposti syötävä ja tietyllä tavoin addiktoivakin tuote, mut pisteet jää kyllä kakkoseen!

Iikka 26.09.2015
Kylläpä nämä napit tuoksuvat mintulle. Sisällä on jähmeää minttumönjää. Minttu ei ole ykkössuosikkini suklaatäytteenä, mutta tässä napissa ei (ainakaan aluksi) tunnu olevan sitä liiaksi. Mitä pidempään näitä syö, sen huonommalta ja synteettisemmältä minttu maistuu.

Jenni V 22.04.2015
Center-nappirullasarjan uusin tulokas, jossa on päällä vaaleaa maitosuklaata ja sisällä tummempaa minttutryffelitäytettä 46%. Napit ovat mukavan kokoisia suupaloja, ja suklaakuorta on minussa sopivasti, rasahtaen kivasti suussa. Napit eivät ulkonäöltään ole kovin edustavia, naarmuuntuneita ja harmahtavia, siitä miinusta. Tuoksu on miedon minttuinen.

Kuorisuklaa on tuttua cloettaa, eli eipä sitä ole laadulla pilattu, ihan syötävää mättöä kuitenkin. Huomion napeissa vie "tryffeli" joka ei minusta ole kyllä aitoa tryffeliä nähnytkään. Rakenne on melko kiinteä, mutta ikävän rakeinen, makean sokerinen. Täyte on enemmänkin rakeisen toffeen ja tryffelitäytteen välimuoto, toffeemaista vivahdetta on maussa jonkun verran. Aromipohjainen minttuisuus on hieman pistävä varsinkin syödessä täytettä pelkiltään. Mättösuklaata, en keksi syytä miksi tämä päätyisi ostoskoriini toiste.

Jarkko 17.04.2015
Minkäänlaisia suklaanappeja tulee todella harvoin ostettua olivatpa ne sitten tuubissa tai pussissa. Vielä harvemmin tulee ostettua mitään mintulla maustettua suklaata (tummaa kliseisyyden vuoksi ei koskaan), koska yleensä minttuisuus peittää kaikki muut maut alleen. Jostakin syystä tämä maitosuklainen nappirulla kuitenkin houkutti ostamaan, olisiko lie tuo tryffeli-sana ollut houkuttimena. Rulla painaa nettona 78 grammaa ja nappeja siinä on yhteensä 13 kipaletta.

Pari nappia menee ihan alkumakusteluun ja yleiskäsityksen saamiseen. Pienimuotoista pepsodent-efektiä on jo havaittavissa. Pari uutta nappia suuhun (eihän näitä yksitellen kukaan voi syödä, eihän?). Vaikka minttuisuus ei olekaan ihan mahdottoman voimakasta, niin se on kuitenkin sen verran hallitseva, että kaikki maistuu vain pepso... mintulle. Suklaan tai tryffelitäytteen koostumus on sen verran rakeinen, että kokonaisuus on hieman rakeinen. Nyt on enää viisi nappia jäljellä.

Kolme nappia. Jotakin miellyttävää ja jollakin tavalla koukuttavaa tässä on. Se täytyy olla tuo koostumus, koska maku ei ole missään suhteessa erityisen miellyttävä, vaikka onkin ihan ookoo. Jotakin on sentään tehty oikein. Rullan viimeisiä nappeja pureskellessa tulee mieleen, että oliko pääasiassa positiivinen kokemus sittenkin kiinni juuri nappimallista vaiko muusta koostumuksesta? Ehkä pitää tutustua marketin nappirullasuklaisiin tarkemmin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani