Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal rommirusina patukka
Tuotteen Cloetta royal rommirusina patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 21.07.2016
Pidän tästä Royalin tyylistä, pikkupalat ovat kivoja. Tuoksua tässä ei erityisemmin ole. Maku on mielestäni sopivasti romminen ja rusinakin maistuu ja niiden määrä tuntuu sopivalta. Itse suklaa on samettista. Ei valittamista, hyvä tuote.

Hanna P 12.03.2015
Royalin rommirusinasuklaa. Muoto on tuttu ja miellyttävä, mutta rommirusina tuoksuu jo puolen metrin päähän! Ei kuulu ko.maku lainkaan suosikkeihini. Onneksi se on yhdistetty pehmeään maitosuklaaseen, joten parhaita rommirusinavirityksiä kuitenkin. Se ei kuitenkaan ole paljon. Heilun ykkösen ja kakkosen välillä. Päädyn arvosanaan 1,5, joka pyöristynee kakkoseksi.

Iikka 26.02.2015
Alussa näyttää tavalliselta Royalilta, mutta tarkempi syyni paljastaa pilkkuja. Kerrassaan mainio rommirusinan maku tulee suuhun heti. Seassa myös ilmeisesti rusinasattuma. Suklaan maku jää taka-alalle, mutta tuo lisää makeutta sekä oivan koostumuksen.

Jenni V 21.12.2014
Kauppoihin oli vaivihkaa ilmestynyt uusi royal, olisikohan kausimaku... Violetissa kääressä siis 42-grammaa tutussa pikkupalkkimuodossa. Maitosuklaa on rommiaromilla höystettyä, ja joukossa on 10% rusinaa. Edelleen pidän royal-patukan formaatista, pikkupalkkeja on kiva syödä. Rommirusinaan minulla on vähän kitkerä suhtautuminen, en juurikaan siitä makuparina välitä, mutta kyllä se välillä toimii yllättävänkin hyvin. Tässä yksilössä rommiaromia oli käytetty aika reilulla kädellä, ja se yhdistettynä aikamoisen makeaan maitosuklaaseen oli vähän liikaa. Rusinaa oli kivan paljon, joskin sen rakenne oli vähän sokerisen rakeista. Jos minä olisin rakentanut rommirusinasuklaan, olisin valinnut tummaa suklaata ja jättänyt rommiaromin pois, ja liottanut rusinat aidossa rommissa. Tälle versiolle kaksi pistettä, plussaa kuitenkin mukavasta jälkimausta suklaan syönnin jälkeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani