Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly original
Tuotteen Cloetta polly original valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,69 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Annamari 28.04.2017
Suklaisia möhkäleitä, kahta tummuutta. Tumma: Sisus on sitkaan pehmeä, vaahtokarkkimainen, mutta sitkeämpi. Suklaa maistuu. En pidä koostumuksesta, mutta maku on hyvä. Mukana jokin romminen vivahde. 3 p.
Vaalea: Koostumus sama kuin tummassa, mutta maku on pehmeämpi. Täytteen maku pääsee paremmin esiin tässä. 3 p.

Jenni V 21.08.2013
200 g pussi vaalealla ja tummalla suklaalla päälystettyjä vaahtopalleroita. Makuna suklaa, vanilja, arrakki ja voitoffee. Nämä ovat miehen suosikkeja, jota en ole koskaan ymmärtänyt... Suklaa on kiiltävää ja mitäänsanomatonta, tumma ehkä maullisesti hiukan parempaa. Vaahto-osa on ärsyttävän kovaa ja sitkeää. Vanilja on ok makuista, arrakki taas jotenkin äklön esanssista. Voitoffeesta en ole varma sattuiko edes suuhun, kun vain muutaman maistoin, ja suklaa mainitaan makuna kyljessä mutta en tiedä tarkoitetaanko sillä täytettä vai pintaa. Hankala oli erottaa makuja toisistaan, mikä ei mielestäni ole hyvä juttu, makujen pitää olla selkeät tämäntyyppisissä makeisissa, jotka ulospäin näyttävät identtisiltä. Mutta siis jo pelkästään makeisten rakenne riittää pudottamaan arvosanan kahteen.

Marika 08.03.2010
Hauskannäköisiä tummia ja vaaleita suklaapapanoita. Tumma: Päälinen jotain hiukan kahvinmakuista ja sisus sitkeän vaahtomaista, mitäänsanomatonta. Vaalea: Samantapainen, joskin makeampi täyte. Pääliosa jää täysin täytteen varjoon, joten siitä en mene sanomaan mitään.

Oskari 05.03.2010
Sitkeä sisus, joka on ympäröity tummalla tai vaalealla suklaalla. Makeita, vaikeasti määriteltäviä perusmakuja, joista vaalea versio huomattavasti parempi (edit: puolisko tosin tykkäsi tummemmasta). Vaalealle olisi voinut antaa kolmosenkin, se sopii hyvin naposteluun, mutta nyt pisteet jäävät kakkoseen.

Nina M 24.02.2010
Vaaleissa kuulissa on kahta eri makua, voitoffeeta ja arrakkia, ja tumma kuula maistuu vaniljalta. Kätevän kokoisia palleroita käsitellä, mutta suussa hitusen mökkymäisiä ja sitkeitä, sekä ne tarttuvat hampaisiin ikävästi. Tuoksu on hyvä. Suklaa maistuu halvalle ja mitä täytteisiin tulee niin ne ovat varmaan monen makuun, mutta itse en ole Pollyn ystävä.

Saila 24.02.2010
Mauton, etäisesti suklaata muistuttava kuori ja sitkas, muovimainen sisus. Ei säväytä!

Miriam 30.04.2009
Kahden värisiä papanoita. Tuoksu alkoholisen suklainen. Vaaleammissa suklaakuoren sisällä pehmeätä, mutta tahmeaa valkoista vaahtomassaa. Tummemmissa samanmoinen sisältö, mutta maussa mukana myös ripaus punssia? Suklaa ei kummassakaan ole suuremmin esillä. Yhtäkkiä huomaamme että karkkeja onkin kahden erilaisen sijaan kolme erilaista. Näitä kahta ei ulkonäöltä erota toisistaan, joten on sattumaa minkä saa. Osa vaaleammista maistuu toffeisemmilta ja makeammilta. Ei mikään sen kummempi nautinto, eli perusmättöä.

Anja 19.04.2009
Suklaakuorrutettuja makeita ja sitkeitä karkkeja. Suklaata on vaaleampaa ja tummempaa. Sisus liian äkkimakea ja vaniljainen ja punssiesanssinen. Suklaa-kuori kiiltää epäilyttävästi. Millähän aineilla sen sa kiiltämään näin?

Antti M 07.07.2008
Iso pussi suklaapalleroita, joista osa on aika käyneen makuisia (arrakki) mutta loput mainioita maultaan ja sitkasta suklaatoffeeta parhaimmillaan. Ovat kieltämättä aika addiktoivia mutta loppupeleissä liian pliisuja miedon maitosuklaan vuoksi. Jotain extramakua pitäisi saada, että jaksaisi intoutua enää pussillista syömään yhdeltä istumalta.

Meeri 03.10.2007
Kivoja suklaanamuja, joissa kuorisuklaa maistuu sekä tummana että vaaleana versiona. Mutta täysiin pisteisiin tämän tuotteen sisus on liian sitkeää. Syön kuitenkin purkan mieluiten purkkana. Hyvää on joka tapauksessa.

Mirja 27.07.2006
Taidan olla poikkeus makuhermoineni koska minusta pollyt ovat kaikki yäk.

Susanna K 08.02.2006
Purkkamaisia suklaapalleroita joihin tulee himo! Huomasin että pussissa on monenmakuisia Polly-nameja ja kaikki maistuu yhtä hyville. Ota yksi ja kohta huomaat hamuavasi lisää kunnes pussi on tyhjä...

Jarkko 07.02.2006
Pussissa on tummemmalla ja vaaleammalla suklaakuorrutteella päällystettyjä sitkeitä vaahtokarkkipalleroita, jotka ovat maultaan arrakki, toffee ja vanilja. Kaksi viimeksimainittua ovat aivan täydellisiä ja arrakkikin toimii tässä seurassa loistavasti. Näissä on jotain niin addiktoivaa, että syömistä ei kertakaikkiaan voi lopettaa ennen kuin pussi on tyhjä. Nyt tosin on pakko lopettaa koska muuten Sussu ei katso hyvällä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani