Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tupla is nuts
Tuotteen Cloetta tupla is nuts valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 21.09.2014
Tuplasta on aina välillä tarjolla limited editioneita. Ennenkin on pähkinäversioita kokeiltu, ja taas oli tällaista patukkaa tarjolla ("jos tiedätte mitä tarkoitan :-) "). Tässä versiossa on pinnan maitosuklaaseen sekoitettu mantelirouhetta ja riisimuroja, sisältä löytyy tuttua kaakaonougatia mutta nyt hasselpähkinärouheella höystettynä. Kooksi on valittu 80-grammainen, eli king sizella mennään. Patukan tuoksu on outo, teollinen ja luotaantyöntävä, ei ollenkaan houkuttelevan suklainen. Samalla se oli kyllä Leafin muista tuotteista tuttu, tunnistin sen heti. Ulkonäkö vastasi minusta täysin tavallista tuplaa.

Rakennekin oli aika lailla tuplamainen, eli rapsakampi ulkokuori ja pehmeä sisus. Erojakin normituplaan kyllä oli, kuoressa olevat riisimurot ovat aika kovia, minusta vähän liiankin, ja toisaalta sisusta tuntui jotenkin normituplaa pehmeämmältä (jopa hiukan toffeemaiselta), kohtuullisen isoja pähkinäsattumia lukuunottamatta. Heti ensi haukkaukselta olin tunnistavinani jonkun vanhan tuotteen maun, ja jouduin haukkaamaan muutaman kerran, ennen kuin mielestäni löysin mielleyhtymän alkuperän.

Alkuperä oli talvikonvehdit. Vaikka noissa Koiramäki-konvehdeissa onkin toffeemainen ja aprikoosia sisältävä sisus, niin makumaailmaltaan tämä tuplaversio ja nuo konvehdit ovat mielestäni häkellyttävän samanlaisia. Maku ei ole erityisen suklainen, ehkä suomalaiseen makuun hieman oudon pähkinäisesti twistaava. Rakenne on riisimurojen takia hieman liiankin rouskuva, mutta toisaalta se tuo patukkaan mielenkiintoa. Päädyn antamaan patukalle ainoastaan kaksi pistettä, sillä pidän kyllä perustuplasta enemmän, enkä nähnyt tätä kovin kummoisena uutuutena ennen kaikkea suklaisuuden kannalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani