Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle crispy mint
Tuotteen Cloetta sprinkle crispy mint valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,67 ja löytyy top 100 -listan sijalta 72. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Makia 27.12.2014 : Hyvänmakuinen, makea ja raikkaan minttuinen suklaa. Hyvä etenkin pureskeltuna, riisirakeet haittaavat vähän imeskelyä. Ostan ehdottomasti uudelleen, kun tekee mieli tälläistä makeampaa versiota.

Papu 20.09.2014 : Aah, ihana uutuuslevy. Rakastan minttusuklaata ja tämä maitosuklainen makuyhdistelmä toimii minusta todella hyvin. Maitosuklaalevyssä on joukossa pieniä minttuisia sattumia sekä krispiä. Minttuiset rakeet ovat aika kovia, mutta makuyhdistelmä on huippuhyvä!

Miia 30.08.2014 : 165g suklaalevy, jossa suklaan seassa minttucrispejä sekä riisimuroja. Pakkausta avatessa nenään sattuu voimakkaan minttuinen, vähän After Eight -tyylinen, tuoksu. Maistetaan... Minttu tulee varsin vienosti esille, mutta silti selkeästi, ei kuitenkaan maistu hammastahnalle - bueno! Crispit rahisevat hampaissa, niitä on niin runsaasti, että tätä voi hyvällä omallatunnolla kutsua crispsuklaaksi, sekä ovat tosi sokerisen tuntuisia (= kovia). Suklaa itsessään on aika peruskamaa, mitä sieltä mintun alta pystyy havaitsemaan, ei pysty oikein sanomaan juuta eikä jaata. Tykkään tämmöisistä "vienoista" minttusuklaista, missä minttu tulee esille varsin hienovaraisesti - tämäkin on ihan toimiva suklaa, pehmeää maitosuklaata sekä kevyesti raikastavaa minttua. Ihan OK tämä Cloettan uutukainen, mutta ei väräytä viisaria huippuarvosanoihin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani