Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle crispy mint
Tuotteen Cloetta sprinkle crispy mint valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 ja löytyy top 100 -listan sijalta 73. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 05.10.2016
Ahaa, seassa valkoisia rakeita. Tuoksu on aika tujakka, hieman hammastahnamainen ja taatusti raikas. Minttu on tässä todella raikkaana, hieman kurkkupastillimaisena, mistä en pidä. Suklaa jää sivuosaan. Jälkimaku on kuin olisi pastillin syönyt. Harvinaisen huonoa minttusuklaata.

Jenni V 17.12.2015
Cloetan makean pliisua vaaleaa maitosuklaata ryyditettynä runsaalla rämmäle-erällä, eli vaaleilla riisisattumilla (8%) ja tummilla piparminttukrokanttipaloilla (8%). Sattumia on tosiaan niin runsaasti että ehdottomasti on rouskuteltavasta mättösuklaasta kysymys, ja tällöin myös suklaan laadulla ei ole niin suurta roolia kokonaisuudessa, kun huomio kiinnittyy sattumiin. Ja kyllähän tämä hyvää perussuklaata onkin, riisimurot keventävät rakennetta ja makeuden tuntua, ja minttusattumat maistuvat mukavasti makeanraikkaalta mintulta. Miinusta tulee minttukrokantin kovuudesta sekä aavistuksen liian minttuisesta jälkimausta, se peittää alleen suklaan maun ja yhden palasen jälkeen ei tee mieli syödä tätä lisää.

Anita 05.12.2014
Ihana mintun tuoksuinen suklaa pala ja paljonsattumia. Ritisee ja ratisee mukavasti suussa. Ensimmäinen levy meni hajauksessa ja nyt sitten maistelen tätä saatua palasta. Siirtyy kyllä minun vakio ostolistalle.

Eeva-Liisa 15.11.2014
Mintun tuoksu. Makea Cloettalle ominainen maku. Hyvä koostumus ja raikas maku jää suuhun. Palat ovat pieniä ja kivan paksuisia.. kaiken kaikkiaan ihana jälkkärisuklaa.

Miriam 04.11.2014
Vaaleahkoa suklaata, jossa näkyy mustia ja valkoisia rämmäleitä. Melko pieni, mutta korkeahko palakoko. Tuoksu minttuisa. Maussa ekana tulee esiin arvatenkin mintun maku ja sitten vasta suklaa. Sopivan pieniä ja pehmeitä krokantteja. Tasapainoisen hyvää suklaata. Suhteellisen makeaa, mutta minttu kyllä tasapainottaa makua. Maussa ripaus riisimuromaisuutta, joka sekin taittaa makeutta.

Joni 31.10.2014
Hauskan rapisevaa. Mintun lisäksi erikoinen toffeenvivahdus, ilmeisesti sitä rapisevaa sadetta. Kuuluu hyviin Cloetta-uutuuksiin.

Veli-Matti 30.10.2014
Maitosuklaata jossa sattumia. Pakettia avatessa sieraimet täyttää selvä minttuaromi. Sattumat ovat ilmeisesti crispyä, joka raksuu syödessä. Jo ensipalasta lähtien minttu on vahvasti läsnä. Jälkifiilis on hieman sokerinen mutta minttuisuus kompensoi sitä. Crispy on lähinnä purukokemuksena läsnä, ei niinkään makuna. Nam!

Jenni R 24.10.2014
Ryynimäinen ja kuiva. Mintun maku erottuu, rakeinen ja rapea suussa. Mintun maku tunkee suklaan maun läpi häiritsevästi. Kuivahko maitosuklaa.

Olli P 13.10.2014
Maitosuklaata, jonka pinnasta erottaa runsaahkosti sattumia seasta. Suklaassa miellyttävä mintun raikas tuoksu. Kovahko puraisulla, sattumat rapeita ja niitä tosiaan on runsaasti seassa. Sattumat tarttuvat hieman hampaisiin mutta ovat mukavempia tuntumalta kuin tyypilliset, isot krokantin palat. Lopussa suklaa jää suun perukoille pyörimään mutta ei kuitenkaan häiritseväisyyteen asti. Helppo sekä kiva mättösuklaa. Mintun raikas ja tasapainoinen maku alusta loppuun. Makeuttakin toki löytyy, mutta ei ollut lainkaan niin makea kuin mitä ennakko-odotuksiin nähden pelkäsin. Tuote on erittäin hyvä lisä minttusuklaa valikoimaan markettien hyllyille.

Katja Ke 23.08.2014
Cloettan tekstillä varustettuja paksuja paloja, joiden välistä pilkottaa runsaastia tummia ja vaaleita sattumia. Minttu tuoksuu kauas. Maussa on makeuden lisäksi suolaisuutta ja minttuisuuden kaverina toffeisuutta. Makeaa, saa hymyilemään. Suosikkivalinta leffahetkeen.

Virpi 23.08.2014
Cloettan maitosuklaata jossa näyttäisi olevan seassa jonkinlaisia rakeita. Tuoksu yllättäen minttuinen. Rakeet ovat pieniä, poksuvia ja hiukan kovahkoja. Minttu menee kurkkupastillin lailla vähän henkeen. Mukava perussuklaa.

Kirsi I 21.08.2014
Voimakas mintun tuoksu. Levyn pohjassa on pieniä, pyöreitä röpelöitä, joista osa on sokerisen kovia mintturakeita ja osa keksimäisempiä. Suklaa itsessään on latteaa ja vanillinista, mutta raikas minttu peittää suklaan puutteita. Vohveliset rakeet tarttuvat ikävästi hampaisiin. Kuitenkin minttusuklaa on minttusuklaata, ja harvoin pahaa - kuten ei tämäkään.

Hanna P 21.08.2014
Vahvan mintun tuoksuinen Cloettan paksu maitosuklaapala vaalein pallukkasattumin. Suussa rohisee mukavasti. Hyvin raikkaan hammastahnainen, mutta mukavan kermainen maku. Minttu ei perinteisesti suosikkeihini kuulu, mutta tämä on ehdottomasti parhaimmistoa tällä saralla.

Iikka 21.08.2014
Maitosuklaassa sisällä ilmeisen minttuisia sokerisattumia. Kurkku tuntuu avautuvan ensimmäisestä palasesta. Vaikken ole mintun ylin ystävä, ja vaikka minttu tässä suklaassa ei ole kovin aidon oloista, niin yllätän itseni pitämästä tästä. Kuitenkin liian raikastava huippupisteille. Jää hampaisiin.

Päivi 20.08.2014
Ah, ihanan raikas tuoksu. Maitosuklaan seassa vaaleita ja mustia palloja. Kiva mintun maku. Pirteä ja raikas. Tätä kyllä mussuttaa mielellään. Tästä suklaasta tulee hyvä mieli.

Jarkko 20.08.2014
Vaaleassa suklaassa on mustia täpliä, outoa. Suklaapalaset tuoksuvat selvästi mintulta, mutta ilokseni minttua ei ole liiaksi. Levyn pohjapuolelta näkee, että seassa on lisäksi jotain rouskeita ja ne ovatkin aika kovia, tarttuvat mokomat hampaisiin. Tämä on tällainen mättösuklaa, jota esimerkiksi telkkarin ääressä voi helposti syödä ilman suurempaa pohdiskelua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani