Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta Budapest orange crisp 40% (300g)
Tuotteen Cloetta Budapest orange crisp 40% (300g) valmistusmaa on Ukraina. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 05.12.2018
Appelsiininen budabest. Tumma tuttu muoto, mutta selvä appelsiinin tuoksu. Crispiä joukossa, vaikkakaan ei paljoa. Maku on todella miellyttävä! En pidä Budapestin koostumuksesta, mutta menköön nyt. Onkohan tämä tuote tullut jäädäkseen?

Jenni V 25.01.2018
Tämä makuvariantti näköjään ilmestyy markkinoille kymmenen vuoden välein... Itäeurooppalaisiahan nämä ovat sekä näöltään että valmistusmaaltaan, ja valitettavasti se tarkoittaa että "tumma" (40-prossainen) suklaa on lähinnä mautonta rasvaista kaakaomassaa. Sisällä on rohisevaa vaaleanruskeaa täytettä, joka maistuu kivasti appelsiinille. Äklö olo näistä tulee jos kerralla monta syö, rasvaa on sen verran runsaasti. Mutta jotain ihmeellisen koukuttavaa näissä on, kun näitä katoaa suuhun yksi toisensa jälkeen. Sanoisin että kyllä nämä parempia on kuin perusversio... Ei nämä kyllä ole laadusta kuulleetkaan, mutta kieroutuneella tavalla ansaitsevat silti kolmosen.

Jarkko 19.11.2006
Olenko ainoa ihminen Suomessa, joka ei ole koskaan maistanut Budapestia? Nyt vaimo kuitenkin toi kotiin appelsiinin makuisia pääkaupunkikarkkeja, joten makuarviohan näistä on tehtävä.

Ensin haluan marmattaa (jälleen) hieman siitä, kuinka tylsiä tällaiset yhden maun rasiat ovat. Olisivat edes muunkin makuisia Budapestejä pakanneet samaan rasiaan, niin olisi vaihtelua.

Ahaa... tällaisia voiklönttejä. Pinnalla on puolitummaa suklaata ohut kerros ja sisällä sitten jotain pehmeän voin tuntuista, appelsiinille maistuvaa juttua, joka ei hivele tunto- tai makuaistiani lainkaan. Lisäksi täytteessä on jotain murusia, jotka eivät paranna fiilistä yhtään. Jälkimakuna suuhun jää ummehtunut appelsiinin maku, eikä mieli todellakaan halaja toista kappaletta.

Jos nämä olisivat ainoat konvehdit maailmassa, eikä jouluaattona kotona olisi muuta syötävää kuin näitä, ryhtyisin luultavasti jyrsimään joulukuusta. Se sentään tuoksuu hyvälle...

Susanna K 19.11.2006
Tavallisen Budapestin rinnalle tullut nyt uutuus Orange Crisp-versio mikä mukava vaihtelu. Konvehdin kääre on piretän sini/oranssi ja appelsiini tuoksuu heti kun kääreen poistaa. Suklaa on ehkä hieman tummempaa kuin maitosuklaa muttei häiritsevästi. Sisältö on sulavan pehmeää joka sulaa suuhun melkein heti. Makuina esille tulee appelsiini ja mukana myös crispit. Todella onnistunut suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset