Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle ice cream waffel
Tuotteen Cloetta sprinkle ice cream waffel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Joblo 12.10.2014 : Suklaa on todella cloettamaisen makeaa ja vähäkaakaoista, seassa pieniä suussa ihan mukavasti rouskuvia vohvelimurusia. Vähän mitäänsanomaton perussuklaa. Todettakoon samalla, että Cloettan viimeisen vuoden aikana markkinoillemme tuomista suklaatuotteista ei ole löytynyt yhtäkään "napakymppiä" omaan makuuni. Sääli.

Miia 11.10.2014 : 165g levy, jossa maitosuklaan seassa suolaisia jäätelövohvelinpalasia. Tuoksu on hiukan keinotekoisen vanilliininen, ei nosta odotuksia kovinkaan korkealle. Maku... Vohvelimurskaa tässä on reilusti, rapisee hampaissa. Ensimaussa tuntuu ihan jäätelökioskin aito vohveli (pyydän sitä aina jäätelöpalloa tilatessani), suutuntuma on erittäin rapsakka, maussa on sekä suolaisuutta että karamellimaisuutta. Ihanat makukomponentit, tämähän toimii ja koukuttaakin! Lähellä nelosta käy, mutta itse maitosuklaa maistuu melko tylsälle, mikä tiputtaa pisteitä. Siksi vahva kolmonen.

Papu 20.09.2014 : Oi, tämä on hyvää! Makeaa maitosuklaata ja rouskuvaa vohvelimurua reilusti seassa. Myös suolaisuus maistuu juuri sopivasti. Pidän makean, rapean ja suolaisen yhdistelmästä kovasti, joten täydet pisteet!

cosmo71 19.09.2014 : Luulin ostavani suklaavohvelia tai vohvelisuklaata, mutta sainkin karkkisuklaata, jossa oli ruskeita kinuskipaloja ja jotain kuivaa suolaista nugaahöttöä sisällä. Kääre antaa väärän mielikuvan vohvelista, jota ei ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani