Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sprinkle ice cream waffel
Tuotteen Cloetta sprinkle ice cream waffel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 27.09.2016
Maitosuklaata, jonka seassa on vohvelirouhetta. Rouskahtaa ihan mukavasti. Tuntuu kuin seassa olisi vohvelin lisäksi jotain toffeista. Suolaisuuttakin mielestäni löytyy mukavasti. Lisukkeet maistuvat ihan hyvältä, mutta jostain syystä makuuni cloettan suklaissa on jokin tunkkainen maku, mistä en pidä lainkaan. Sen vuoksi en ostaisi tätä uudestaan. Samat täytteet parempaan suklaaseen, niin voitaisiin miettiä arvosanaa uudestaan.

Teresa 05.12.2014
Vaihteeksi maitosuklaata ja näyttäisi brodeerauksen mukaan olevan Cloettalta. Selvästi mukana on jotain sattumia, sillä suklaa on ala- ja halkaisupinnoiltaan epätasaisen muhkurainen: sattumat paistavat läpi. Tuoksuu jotenkin tutulle. Ummm, en nyt saa mieleen mikä tämä tuoksu on, mutta kesäfiilikset tulevat yllätten mieleen. Puraistessa makujen ja tekstuurien kirjo on melkoinen. Suklaapalanen tuntuu samanaikaisesti pehmeältä ja rapealta, kermaiselta ja rouskuvalta. Ja se maistuu makealta ja suolaiselta sekä pähkinäiseltä ja vaniljalta. Jännä yhdistelmä, kertakaikkiaan. Ihan pakko vilkaista maistelulistasta suklaan nimi. Haa, nytpä tiedän mille tämä tuoksui: jäätelölle! Sellaisella kesällä lämpimässä sulaneelle vaniljajäätelölle! Suklaa on kokonaisuudessaan erittäin makeaa, mutta nuo makujen ja tekstuurien kirjo tekevät tästä mielenkiintoisen. Ei tätä suuria määriä voi syödä, mutta pieninä annoksina hyvää!

Aki 02.12.2014
Paahteinen karamelli tulee tuoksusta ensimmäiseksi mieleen. Keksimäinen rakenne, jossa vohvelin ja kinuskin palaset rapsahtelevat mukavasti. Tämä olisi varmasti todella imelää, mutta suolakiteet taittavat makeutta etenkin loppuvaiheessa.

Olli P 22.11.2014
Maitosuklaata jonka pinnasta on näkyvillä että seassa on mukana runsaasti erilaisia sattumia. Pehmeä sekä nopeasti sulavaa suklaata rapeilla sattumilla. Makeus ja suolaisuus ovat selvästi esillä alusta alkaen jättäen todella suolaisen jälkimaun. Pieni karamellimaisuus myös vilahtelee maussa välillä. Kivan tuntuinen tuote ja makuakin tästä löytyy mutta ne ovat turhankin voimakkaita: etenkin suolaisuus on turhan isosti esillä ja jälkimakussa se korostuu jopa överiksi jättäen hieman epämiellyttävän tunteen. Yleensä nämä elementit toimivat allekirjoittaneelle, mutta tämä tuote jättää sekavan fiiliksen.

Eeva-Liisa 18.11.2014
Pala näyttää lupaavalta. Makuina tulee esiin vohveli ja Dajmia muistuttava maku. Jälkimauksi jää kuitenkin rasvainen tuntuma ja sulaneen jäätelön sekä vettyneen vohvelin yhdistelmä. Kiva idea, mutta jotain jäi puuttumaan.

Minna Hi 07.11.2014
Hyvin makean, vaniljajäätelön tuoksuinen vaalea maitosuklaa. Suklaan pohjassa näkyy jotain isohkoa rouhetta, olisiko pähkinää? Puraisulla voi todeta, että makukin on todella ällömakea ja rakenne on kova vohveli. Suklaan joukossa on suolaa, joka tuo yllätyksellisyyttä tähän muuten niin makeaan suklaaseen. Seassa saattaa olla myös paahdettua sokeria. Aivan liian imelä, ei paha mutta liian makea minulle.

Miriam 05.11.2014
Suhteellisen korkeita paloja, suklaan väri vaaleahkon ruskea. Alussa suklaassa maistuu paahdettu sokeri, hiukan paahtovanukasmainen maku. Joukossa pieniä maltillisia paloja jotain vohvelintyyppistä. Todella makeaa. Jopa ällönmakeaa, tätä ei paljoa voi syödä.

Veli-Matti 03.11.2014
Maitosuklaata jossa sattumia mukana. Maun ja tuntuman perusteella vohvelia sekä kinuskikiteitä (?). Hieman jauheista, mutta onneksi tasaisen makeaa. Ripaus suolaa toimii kokonaisuuden kanssa. Paahteinen jälkifiilis. Toimii!

Ansela 31.10.2014
Cloettan maitosuklaata, seassa hurjan paljon kaikkea sälää. Tuoksusta erottuu ainakin vohveli ja ehkä toffeekin. Tätä pureskellessa suuhun räjähtelee makupommeja ja hampaiden välissä ritisee. Suklaa jää toissijaiseksi, liekö sen tarkoituskin vain pitää koko makusirkus kasassa.

Joni 31.10.2014
Hauskan rapisevaa Cloettaa tämäkin. Hieman liian makeaa kyllä, mutta on tätä levyllinen tullut vedettyä pikkuhiljaa.

Anita 31.10.2014
Cloettan toinen uutuus ei kyllä viehätä yhtään. Minusta tämä ei ole edes suklaata, vaan yhtä vohvelimössöä runsaalla suolalla maustettuna.Oma ostettu levy jäi syömättä myös muilta perheen jäseniltä. Mikä on todella harvinaista. Täytyy visiin maistella useammin, josko tykstyinin yhtään enemmän.

Jenni R 25.10.2014
Rouhea pinta, rakeinen, maitosuklaan miellyttävä maku. Keksi paloja seassa, caramellimäinen. Jälkimaku imelä ja makea. Lempeä leiskuva nautinnollinen herkku.

Jenni V 10.10.2014
Neljä pientä palaa harmahtavan vaaleaa cloetta-tekstillä varustettua maitosuklaata. Palan taittaessa paljastuu että tämä on se jäätelövohveli-suklaalevyuutuus, sen verran paljon nimittäin tuota vohvelia näyttää olevan. Lisäksi näkyy suklaassa olevan myös pieniä toffeepalloja.

Noh, maistetaan. Tämä on runsaan vohvelin takia selkeästi pureskelusuklaa. Maku viittaa aluksi kitkat-tyyppiseen suklaaseen, vohveli on ohutta ja siksi aika pehmeää. Vohveli on kuitenkin sprinklattu palasina suklaaseen, ei kerroksina kuten kitkatissa. Toinen ero tulee toffeen mausta, se on ajoittain suuhun osuvien krokanttikuulien johdosta vahva. Toffeesta tulee pikkuisen mieleen daim, ehkä kuitenkin eniten pingviinijäätelöiden koristeista tutut puolikovat toffeepalloset. Tiedä häntä, johtiko suklaan nimessä ollut ice cream tähän mielleyhtymään...

Jälkimaku on voimakkaan suolainen, maku tulee hampaisiin tarttuneesta toffee-vohvelimassasta. Minusta suolaa oli liikaa jälkimaussa, enkä muutenkaan oikein siitä välitä vaalean maitosuklaan joukossa. Epätasapainoinen maku, aluksi liian makea ja sitten liian suolainen.

Katja Ke 23.08.2014
Paksuja paloja vaaleaa ja ropeloista maitosuklaata. Päällä teksti Cloetta. Tuoksu hyvin makea. Suklaa murenee taitettaessa. Suutuntuma todella rapea ja maku suolaisen makea, pähkinäinen. Ilmakuplien ja rakeiden takia ehdottomasti rouskutussuklaa. Maku turhankin sokerinen.

Virpi 23.08.2014
Cloettan suklaata paksuina lohkoina. Maitosuklaata, jossa on makea tuoksu. Seassa jonkinlaisia sattumia. Suklaa lohkeaa helposti ja sisällä on ehkä jonkilaista krokanttia ja keksiä. Vähän turhan makea itselleni ja jälkimaku hiukan väkevä.

Päivi 21.08.2014
Paksuja maitosuklaa paloja, joissa jotakin sisällä. Napsahtaa kivasti. Rapea ja hieman suolainen maku, joka muuttuu kuivaksi jälkimauksi. Kiva rouskutella ja sattumat jää sinkumaan hampaisiin. Syödessä maku muuttuu makeammaksi. Monivivahteinen suklaa.

Iikka 21.08.2014
Maitosuklaan alla lienee ... mitähän lienee. Karkkinen, paahteinen, rautatablettinen, riisimuroinen. Silmillä katsottuna saattaa nähdä vaikka vohvelia. Ihan sama mitä sisältä löytyy, sillä tämä on syötävän hyvää. Sokerinen täyte jää ikävästi hampaisiin, mutta maistuupahan pidempään!

Hanna P 21.08.2014
Paksuja paloja Cloettan maitosuklaata. Hyvin makea tuoksu. Rapeita ja kinuskisia sattumia. Ehkä pientä suolaisuuttakin? Periaatteessa hyvää, mutta jotenkin vain kaikki paahteinen sokerisuus ja yltiöpäinen makeus hukuttaa suklaan alleen, joten arvosanassa tyydyn kolmoseen.

Kirsi I 20.08.2014
Kuivan tuoksuinen, toiselta puolen rosoinen levy. Rosot ovat rapakasti rouskehtelevia murusia, vohvelimainen vaikutelma näissä, osittain tuntuu jotain kovempaakin, eli erilaista konsistenssia hampaille. Suklaa itse on vanilliinista ja vähän kuivaa, ei siis mitenkään kermaisen sileää, vaan kuivakkaa. Mukavaa arkisuklaata.

Jarkko 20.08.2014
Maitosuklaan seassa on paljon palasia, jotka melko pian paljastuvat vohveliksi. Seassa tuntuisi kuitenkin olevan jotain muutakin, vohvelia kovempaa sattumaa. Suolaakin täältä harmikseni löytyy. En yleensä pidä suolaisista suklaista, en tälläkään kertaa. Cloettan vaalea suklaa ei riitä tasapainottamaan suolaisuutta eikä vohvelistakaan ole sen suhteen apua. Tämä nyt vaan on sekä liian makea että suolainen minun makuun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani