Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta crispy choco woffel
Tuotteen Cloetta crispy choco woffel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vohvelisuklaat.
 

Miia 09.06.2014 : 80g vohvelilevy, jonka välissä on kaakaotäyte ja koko komeus on päällystetty varsin paksulla maitosuklaakerroksella. Levyssä on 5 taittopalaa. Kokoluokaltaan sopii keskisuureen suklaanälkään, eli jos pelkkä suklaapatukka ei riitä ja kokonainen levy on liikaa. Levy on aika "kostea" vohvelisuklaaksi, ei ole niin rapsakka kuin vohvelisuklaat noin yleisesti - johtuuko sitten reilusta maitosuklaakerroksesta. Ensimakuna suuhun tulee sokerinen ja vaniljainen maku, jonka jälkeen vohveli on hallitseva makuelämys - vohvelin maku taittaa aavistuksen maissin suuntaan. Maitosuklaakuorrute on itsessään mitäänsanomatonta, jää täysin vohvelin varjoon, on yltiösokerista. Kaakaotäytteellä ei tässä levyssä ole mitään virkaa, ei näy, ei kuulu, eikä maistu. Levyn "kostea" koostumus on ihan kiva. Tästä levystä puuttuu jotain semmoista luonnetta, mitä on esim. KitKatissa, makeudelta on aivan öllömakea ja muutenkaan ei jää mieliin makustelutuokion päätteeksi.

Kaakaolehmä 09.05.2014 : Ihan ok, muttei päihitä edesmennyttä Kismet Chocoa. Joka sekään ei ollut mikään huippu. Ja silti huomaan kaipaavani sitä takaisin markkinoille... Ota tästäkin nyt selvää. Suklaata tässä oli ainakin enemmän kuin vohvelia, hyvä hyvä. Miksi kuvittelin koko ajan, että tämä maistuisi Maraboulle ja sitten petyin joka haukkauksella kun ei maistunutkaan? :D
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani