Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta crispy choco woffel
Tuotteen Cloetta crispy choco woffel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,89 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vohvelisuklaat.
 

Annamari 26.10.2016
80 gramman levyssä ja viisi pitkulaista suklaapalaa, joissa lukee Cloetta. Paloissa on melko paksu maitosuklaakerros ja sisällä useampi kerros vohvelia. Maku on mieto ja vaatimaton. Aluksi rapsahtaa kivasti, mutta lopulta vohvelia tuntuu olevan vähän liiankin vähän. Ei nouse korkealle vohvelisuklaiden joukossa, vaikka ihan syötävä tuote sinänsä onkin. 2 p

Hanna P 06.07.2016
Iso pala vohvelisuklaata. Vaalea maitosuklaa päällä on makean ja pehmeän makuista ja täytteestä voi sanoa samaa. Ei kovin persoonallinen, mutta hyvä. Keksin rapisevuus ja täytteen mehevyys sopusoinnussa.

Minna Hi 21.12.2015
Imelä, mutta melko herkullinen tuoksu. Suklainen vohveli. Täyteläisempää kuin Kismet, hieman hasselpähkinäisen makuinen, rasvainen, herkullinen, koukuttava. Makea, mutta ah niin ihana. Herkkupäivien varalle.

Ansela 27.11.2015
Maitosuklaata vohvelitäytteellä, etäisesti maistuu toffee. Melkoisen makeaa tavaraa. Ei tästä mitään suurta elämystä irti saa, mutta kaipa tämä töissä kahvitauolla pikkueväänä menisi.

Jenni R 13.11.2015
Suklaan palassa on nimi näkyvissä paljastaen merkin.Ulkomuodoltaan vaalean ruskea ja keksimäinen. Kuivahko ja rapiseva suussa, vain keksi maistuu. Toffeinen jälkimaku on voimakas.

Katja Ke 11.11.2015
Suuressa ja paksussa maitosuklaapalassa lukee Cloetta. Sisältä pilkistää vohvelia. Tuoksu on makea ja neutraali. Suklaata on vohvelin päällä reilun kerros ja se tuntuu suussa kermaisen sulavalta. Maku on makea, hieman toffeinen, muttei erikoisen kaakaoinen. Keksi on ratisevaa, mutta rakenteelta hyvin hentoa, ja sulaa suuremmin pureksimatta kielellä. Keskiverto keksisuklaa.

Jenni V 18.05.2014
"Epämukavan" kokoinen eli 80-grammainen suklaapatukka (vai levykö tämä nyt sitten on)... Koko levy on liian suuri kerraksi ja puolikas on näin vohvelisuklaaksi vähän vajaa määrä... Patukassa on lisäksi 5 isoa cloetta-tekstillä varustettua kit kat chunkymaista palaa, eli puoliksi on paritonta määrää vaikea jakaa. Toisaalta 2 palaa tätä riitti todella hyvin makeanhimon tyydyttämiseen...

Maultaan ja rakenteeltaan chocowoffel on hyvin samankaltainen kuin toffelnut crispy -patukka, nyt vain vohveliosa on paksumpi ja toffee ja pähkinä puuttuu. Suklaa on samaa makeaa perusmaitosuklaata, ja sitä on paksu kerros. Nyt kun vohvelia on enemmän, pääsen tarkastelemaan tarkemmin sen rakennetta, ja minuun se ei oikein iske. Jotenkin rakenne on kevyen höttöinen, mutta samalla todella sokerinen, mikä tuntuu epämiellyttävältä pureskellessa. Vähempi makeus olisi riittänyt. Kaakaoisessa vohvelitäytteessä en tunnistanut minkäänlaista makua, eli siihen olisi voinut enemmän panostaa. 2 pistettä, makeaa peruskauraa.

Kirsi I 16.05.2014
Yllättävän suklainen vohvelipatukka. Maitosuklaa on melko vanilliininen ja vaatimattoman oloinen, mutta kuitenkin vohvelin kanssa hyvää. Tämä on nimenomaan vohvelisuklaa eikä suklaavohveli, vohveli rapsahtaa mukavasti, muttei hallitse makua ja suutuntumaa. Makeannälkä lähti hyvin.

Jarkko 30.04.2014
80g pienlevy tuo ainakin käärekuvan perusteella mieleen markkinoilta jo poistuneen kismet chocon, jossa oli selvästi enemmän suklaata kuin peruskismetissä. Tämä on nyt kuitenkin toisen valmistajan tuote, joten katsotaanpas kuinka täällä on onnistuttu. Levy on jaoteltu viiteen helposti irtitaitettavaan palaan. Suklaata on tässä totisesti enemmän kuin vohvelisuklaissa yleensä, joten kokonaisuus on selvästi suklaisempi, eikä kuivuuskaan vaivaa suuta. Suklaa on vaalea, eikä siinä kaakaoisuutta kovin merkittävästi ole, mutta kyllä tätä syödessä tietää suklaata syövänsä. Suklaan ja vohvelin suhde on minusta kohdillaan. Maku vaan ei ole niin jännittävä kuin mitä makuaisti kaipaisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani