Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta jogood crispy
Tuotteen Cloetta jogood crispy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Miia 18.06.2014 : Siihen kiusalliseen pikkunälkään sopiva (39g) vohvelisuklaapatukka, jossa vohvelin välissä jogurttitäyte. Jaaha, Kismet vol. n+1, onhan näitä vohvelisuklaita, jos toista... Toisaalta tuo jogurtti houkutteli kokeilemaan, olenhan jogurttisuklaiden suuri ystävä. Joten... Suklaa on varsin vaaleaa maitosuklaata ja sitä on kuorrutteena kitsaasti, eikä suklaan maku oikein missään vaiheessa pääse esille. Vohveli hallitsee makustelua ja onkin päämakuna tässä patukassa, koostumus on erittäin rapsakka, Kismetiin verrattuna kuivempi. Jogurttitäyte pääsee vasta jälkimaussa esille pienenä hapokkuutena, itse asiassa hapokkuus on tässä aikasta passeli. En voi puhua suklaanautinnosta, mutta ainakin omissa makunystyröissäni tämä vohveli-jogurtti -combo toimi ihan jees, ihan kohtuullinen suklaa, hapokkuus toimii meikäläiseen ja muutenkin antoi jännää, uutta vivahdetta vohvelisuklaaseen. Ostaisin iltapäiväkahvihetkeä varten uudelleenkin.

Kaakaolehmä 07.05.2014 : Kyllä tässä jogurtti maistuu, positiivinen yllätys siis. Harmi vain, että tällaiset tuotteet tuppaavat olemaan kovin tylsiä ja kertaostokseksi jäänee tämäkin.

Joona 04.05.2014 : Tarttui kaupasta mukaan halpa, 75 centtiä maksava keksivohvelipatukka. Kiireesssä en huomannut, että patukka on jogurttitäytteinen. Käärepapaeri on aika perus, ihan hieno kuitenkin. Kun avasin patukan, ei tarvinnut edes haistaa, kun jo jogurtin tuoksu tunkee nenään, haju ei ollenkaan houkuta, mutta tästä se lähtee. Nam. Hyvää. Vähän kuivahkoa, jogurtti on kirpeää, rapisee mukavasti suussa. Ihan hyvä tuote kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani