Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta jogood crispy
Tuotteen Cloetta jogood crispy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Kirsi I 18.05.2014
Cloettalta jogurttitäytteinen suklaavohveli. Kuorrutus on hyvin ohut ja miedon makuinen, vohvelikeksiä on runsaasti. Täytteen maussa on outo hapan vivahde, varmaan se jogurtti. En osta toiste.

Jenni V 16.05.2014
Cloettan mainospuhe: "Cloetta lanseeraa tänä keväänä uuden Cloetta-suklaabrändin. Tuotelanseerauksellaan yritys haastaa makeisalan vakiintuneet toimijat ja tarjoaa suomalaisille uuden, erilaisen ja mielihuvituksellisen suklaaelämyksen." Ja tämä on nyt sitten ensikosketukseni tähän vallankumoukselliseen brändiin. Eikä se kyllä maailmaani mullistanut.

Tämä patukka oli Kismetiä hiukan pienempi ja kiinteämmän tuntuinen vohvelisuklaapatukka. Suklaakerros näyttää olevan hyvin ohut, sillä vohveli kuultaa hienoisesti sen läpi. Suutuntuma onkin kuivahko vohvelin osalta, mutta toisaalta jugurttitäytettä on kahdessa kerroksessa patukan paksuuteen nähden runsaasti. Se tuo patukkaan vähän mehevyyttä. Täyte on kirpeää ja yhdessä vohvelin kanssa vie maussa suklaata 6-0. Enemmän mausta tulikin mieleen joku kirpeätäytteinen pitkulainen vohvelikeksi, sellainen ei-suklaata sisältävä ja ruutukuvioitu. Eli suklaatuotteena maku jää hyvin vaatimattomalle tasolle.

Jarkko 04.05.2014
Maitosuklaalla päällystettyä vohvelia jogurttitäytteellä lupaavat kääreet. Ensialkuun haukkaamani pala tuntuu kuivalta suussa, mutta kun hetken pureskelee huomaa jogurttitäytteen antavan mukavasti kostuketta kokonaisuuteen. Kestää hetken ennen kuin jogurtti myös maistuu ja tuntuu pienenä kirpakkuutena, mutta maku ei kovin kauan suussa viipyile. Varsinaista suklaaelämystä 39g painoisesta patukasta ei irtoa, mutta vohvelisuklaana ihan perus-jees.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset