Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta lakusekoitus
Tuotteen Cloetta lakusekoitus valmistusmaa on Slovakia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 09.02.2014
300 gramman reilussa täytelakupussissa on kolmea erilaista lakupalaa: minttua, salmiakkia ja suklaata. Täytelaku on pyöreää ja lakua on melko ohuelti täytteen päällä. Lakritsi ei ole kovinkaan makeaa, ja sen rakenne on sitkeähkö. Onneksi kuitenkin palat ovat tuoreita ja pehmeää täytettä on runsaasti, joten liian sitkaalta laku ei suussa tuntunut. Täytteen koostumus on hiukan rakeinen, mutta ei sentään rouskunut hampaissa.

Sukulaku eli suklaa: Täyte on vaaleanruskeaa ja sen suklaisuus tulee pelkästään kaakaojauheesta, ja hirveän suklaiselta ei täyte maistukaan. Hiukan enemmän kaakaon makua täytteessä voisi olla, ja lakua olisi saanut olla suhteessa enemmän (tosin vähän pehmeämpänä ja makeampana versiona). 3 pistettä

Mint: Minttutäyte on valkoista ja melko voimakkaan minttuista, hiukan liian pistävää makuuni. 2 pistettä.

Bisbis eli salmiakki: Täyte on harmaata, mutta maulta olisin odottanut tiukempaakin salmiakkisuutta. Tämä salmiakkisuus ei ollut lainkaan pistävää, ehkä täyte oli makeampaa kuin salmiakilta olisi voinut odottaa. Koska en terävästä salmiakista kovinkaan paljon välitä, annan tälle 3 pistettä.

Keskiarvona mauista saan pussille arvosanaksi 2,67 joka pyöristyy kolmeen. Kiva perustason pussi tuoretta täytelakua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani