Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal mantelikrokantti & merisuola 46%
Tuotteen Cloetta royal mantelikrokantti & merisuola 46% valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 16.09.2014 : 120g maitosuklaalevy, jossa suklaan seassa mantelikrokanttia sekä merisuolaa. Levyn pohjassa on vielä ohut kerros tummaa suklaata - kovin tummaa se ei ole, sillä tumman osion kaakaoprosentiksi on ilmoitettu vain "vähintään 46%". Muuten suklaan kaakaopitoisuus on min. 30%. Suklaa tuoksuu hedelmäiselle, hiukan nougat'maiselle sekä hienoinen kaakaon aromi saavuttaa myös tuoksuelimet, tämä varmaan tuosta tummasta pohjasta. Levy koostuu kokonaan pienistä, kapeista, harkkomaisista paloista, mikä on Royalin tavaramerkki. Maistetaan... Hampaissa rahisee krokantit, niitä tuntuu tässä olevan melko runsaasti. Suklaa on maultaan pehmeää, ehkä hiukan nougat'maista, melko aromikasta, suutuntuma on sileä, kaakaoinen makukin erottuu, mikä lienee tumman pohjakerroksen ansiota. Tässä en maista Royalin pahinta syntiä, eli hedelmäistä sivumakua - ehkä krokantit peittävät tuon sivumaun, sama tuntuu olevan vihreässä Royalissa. Jälkimaussa erottuu hienoinen suolainen aromi. Merisuola ja pehmeä suklaa muodostavat hienon makuparin, krokantit jäävät enempi suutuntumaksi, eli eivät tuo makuun juurikaan ulottuvuuksia. Tyylikäs, maukas kokonaisuus, joten vahva kolmonen - neloseen tarvitaan enempi paukkuja.

anuk 12.02.2014 : Tuote oli pettymys. Mauton ja mitäänsanomaton: ei maistu suklaa eikä suola eikä rousku krokantti. Ei sentään pahanmakuinen, joten siitä kaksi pistettä. Kaiholla muistelen Fazerin mantelikrokanttimaitosuklaata, jota oli joskus 90-luvulla ainakin myynnissä nappirullana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani