Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta royal mantelikrokantti & merisuola 46%
Tuotteen Cloetta royal mantelikrokantti & merisuola 46% valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 05.08.2014
120-grammaisessa levyssä on minikerros "tummaa" suklaata pohjana ja päällä maitosuklaata. Seassa on ripaus merisuolaa ja mantelikrokanttia. Levyssä on viisi miniharkoista koostuvaa palaa, eli tuttu royal muodoltaan. Suklaa on pehmeää eikä tumma suklaa ihan hirveästi maistu. Olen kuitenkin tyytyväinen siitä että sitä on, sillä maitosuklaa on yhtä kamalaa kuin royaleissa yleensä. Sivumakua satunnaisesti peittää mantelikrokantti ja siihen nappiin sointuva merisuola. Kai tälle sitten lisukkeiden takia voi kolme pistettä antaa, ja miniharkkoja on kiva syödä... Eli kolme pistettä.

Jarkko 02.02.2014
Royal-levyssä on tummasuklainen pohja (1mm paksu) ja loput on maitosuklaata, jonka seassa on mantelikrokanttia ja merisuolaa. Tämä royaleissa käytettävä maitosuklaa on mielestäni aina ollut hieman erikoisen makuista, enkä vieläkään tiedä onko se hyvä vai huono asia. Kaakaon makuja siitä on turha etsiä, mutta siihen tuo ihan pientä apua tuo tumma pohjakerros. Mantelikrokantin palaset (muruset) ovat melko pieniä ja samalla odotettua pehmeämpiä ja toivottua mauttomampia. Suolan maku pilkahtaa esiin sillointällöin ja sopii kokonaisuuteen ihan mukavasti. Ihan syötävä ja helposti mässäiltävä tuote, mutta tuskinpa tulee herkutteluhetkiin ostettua.

Kirsi I 29.01.2014
Lapsena Royalit olivat mielestäni parhaita suklaita, mutta uustuotannosta maisteltuna en enää pitänytkään. Makuni on muuttunut. Tämä uutuus-Royal tuoksuu kuivakkalle ja tunkkaiselle. Maku kuitenkin on aivan yllättävan sileä, pehmeä, puolitumma ja kaakaoinenkin. Mantelikrokantti rouskuu hampaissa ja sen karamellisointi tuo paahteista makua ja ripaus suolaa korostaa muita makuja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani