Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center nougat levy
Tuotteen Cloetta center nougat levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 17.10.2014 : 80g nougat-täytteinen maitosuklaalevy. Käärettä avatessa nenään puskee selvästi nougat'mainen, pähkinäinen tuoksu - heti tulee Mignon-muna mieleen. Palaset ovat isokokoisia ja runsas nougat-sydän on kiinteä, siltikin pehmeä. Maisto... Suuhun tulvii erittäin makea ja lähes ällösokerinen ensimaku, kunnes tutun ja turvallisen nougat'in maku pääsee esille. Itse maitosuklaa ei pääse esille nougat'in alta, joten suklaan virka jää varsin merkityksettömäksi, liekö pitää vain nougat-sydämen kasassa. Tykkään nougat'in imelyydestä aina silloin tällöin, mutta kyllä mielestäni esim. Maraboun Dubbelnougat on parempaa, on "puhtaamman" ja pähkinäisemmän makuinen, maitosuklaakuori ehkä vähän tappaa aromeja. Yksi pisteitä laskeva asia voi olla myös annoskoko, 80g levy nougat'ia on aika tuhti sokeripommi - tämä toimisi paremmin pienenä 30-50g patukkana. Tässäkin pari levyriviä menee ihan OK, sen jälkeen nougat'in makuun alkaa pahemman kerran turtua.

Kaakaolehmä 02.02.2014 : Täyte ei olekaan niin valuvaa kuin tuotteen luonteen tuntien voisi kuvitella. Todella makeaa, täyte ei kovin paljon nougatilta maistu, mutta ihan ok. En kuitenkaan kahta kertaa ostaisi (ellei todella halvalla saisi).
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani