Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center nougat levy
Tuotteen Cloetta center nougat levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 04.09.2014
Kotoa löytyi tämmöinen levy keskeneräisenä, ja kommentti:"ei ollut hyvää". Pala on pieni ja pullukka, maitosuklaakuori, joka on melko vaatimatonta. Tuoksu nougat-mainen, mutta perinteinen nougat-maku ei ole hallitseva, aivan kuin mukana olisi hiven toffeeta, joka tasoittaa sekä suklaan että nougat-täytteen maun miellyttäväksi. Parempaa kuin olisin odottanut.

Jarkko 22.08.2014
Maitosuklaata, joka sisältää 25% kaakaota on jo todella vähäkaakaakaoista suklaata, maitosuklaaksikin. Vaalean suklaan täytteenä on vielä nougatia, joka ei koskaan ole kuulunut suosikkeihini. Odotusteni mukaisesti tämä on todella makeaa. Niin makeaa, että kurkkua kutittaa jo parin palasen jälkeen. Kutituksesta huolimatta huomaan napsivani suklaata rivi rivin jälkeen ja jopa nauttivani tästä. Onkohan minun elimistöllä kaamea makeanvaje? Se ei olisi ihme kesän jälkeen, sillä kesällä ei tule juuri suklaata syötyä. Tuoteseloste ei tällä kertaa luvannut paljoa, joten itse tuote ylitti odotukseni selvästi. Harkitsen selvässä makeannälässä antavani jopa nelosen tälle, mutta kyllä tuosta makeudesta on kuitenkin juuri sen verran nipistettävä, että sinne asti ei ylletä.

Jenni V 27.06.2014
80-grammaisessa minilevyssä on ohuita Cloetta-tekstillä koristeltuja paloja (vaikka kääreessä palassa on kyllä ihan erilainen koriste...). Paloissa on vaaleaa hasselpähkinänougat-täytettä kolmasosa, ja suklaaosa on makeaa ja vaaleaa maitosuklaata. Palaset ovat hyvin pehmeitä, joten on hyvä, että levy on pakattu tuplamaiseen tapaan pahvipohjan päälle.

Mikään hirveän laadukashan ei levy suklaan puolesta ole, se on ihan peruskamaa, vaaleaa ja makeaa, ja sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja, mikä ei laadusta hirveän hyvää kerro. Mutta en voi silti mitään sille että pidän tästä... Hasselpähkinätahnatäytteet kun eivät tunnetusti ole suurinta eivätkä edes pienintä herkkuani, mutta tässä on kyllä siitä taiottu varsin maistuvaa. Pähkinän maku ei hyppää lainkaan silmille, mutta antaa kuitenkin maitoiselle täytteelle pientä lisämakua. Levy ei myöskään tunnu liian makealle tai rasvaiselle, koko levyn pystyi syömään kerralla. Ehkä tämä on sellainen kolmosen ja nelosen rajatapaus, mutta hellyn neloseen, kun kerran ovat taikoneet inhokkiraaka-aineesta ihan hyvän version.

Olli P 10.06.2014
80g maitosuklaalevy nougat täytteellä. Tuoksusta tulee kinder vääjäämättä mieleen. Suklaan ja nougatin suhde on silmällä katsoen aika lähelle 50/50. Pohjan paksuus tuo pienen purtavuuden tuntumaan, mutta massoittuu nopeahkosti ja jää hieman suun perukoille pyörimään. Makeaa tämä toki on alusta loppuun mutta ei lainkaan överi millään asteella. Hieman maitomainen ja pähkinämäinen maku. Vienot maut kaikkinensa ilman mainittavaa jälkimakua. Kokemuksena ihan kiva pikku syötävä nougatin himoihin jossa hintakin kohdillansa. Tosin turha odottaa mitään vaudevau-elämystä vaan tämä on mässysuklaa osastolla keskivertoa hieman miellyttävämpää syöpöteltävää joka tyydyttää suurimmat makean himot.

Janne J 22.01.2014
Hmm.. "maitosuklaa sisältää kaakaota vähintään 25% ja kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja", saan tästä pahoja ennakkoaavistuksia. Suklaan käärekin viittaa enemmän mättösuklaaseen kuin keskittyneeseen nautiskeluun tarkoitettuun täsmäherkkuun. Nuhjuiset palaset ovat vaaleudessaan melko vaatimattoman näköisiä ja tuoksuvat joulukalenterisuklaalle. Palojen rakenne on pehmoinen, mutta suutuntuma taas hieman jauhoinen. Nugaan makua jäin tässä kyllä selvästi kaipaamaan, mutta ei tämä kaikessa makeudessaan ihan toivoton tapaus ole, sillä mitään välittömästi ärsyttävääkään ei juuri ole havaittavissa. Suklaa on kyllä melko mitäänsanomatonta ja täyte "ihan ok" tasoa. Menettelee makeanhimon poistajana, sellainen kahden ja puolen tähden suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani