Mainospaikka vapaana

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center original toffee levy
Tuotteen Cloetta center original toffee levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,09 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 27.11.2016
Cloetta-tekstillä varustettuja pikkupaloja. Tuoksu on maitosuklainen eikä juurikaan anna osviittaa sisällöstä. Sisällä on runsaasti pehmeää, mutta ei liian valuvaa toffeeta, sen koostumus on hyvä, jos rakeisuutta ei oteta huomioon. Kokonaisuudessa juurikin tuo pieni karkeus häiritsee. Maku taasen on hyvä, jos ei välitä siitä, että tuote on hurjan makea. Sarjassaan ihan keskiverto tuote.

Iikka 07.06.2016
Suuri palanen maitosuklaata rouskuu mukavasti suussa. Maussa on makeutta, ehkä ripaus karamellisyyttä. Suutuntuma on vohvelinen. Peruskamaa mutta todella hyvää sellaista.

Jenni V 17.08.2014
Nappirullasta tuttua center-toffeesuklaata, nyt 80-grammaisena levynä. Kolmasosan hiukan rakeista toffeeta sisältävä suklaalevy on pakattu pahvipohjan päälle, varmaan ihan järkevää koossa pysymisen takia. Suklaa on melkoisen vaaleaa ja sokerista, ja suklaa tuntuu olevan vähemmän rapsakkaampaa kuin napeissa, tai sitten se on vain mielikuva. Makuhan on aika lähelle sama kuin nappirullassa, mutta jotenkin rullasta on vaan kivempi nappailla venyvää toffeeta sisältäviä nappeja kuin lohkaista palasia levystä. Tuotteena tämä on jotenkin tylsä, ja kerralla syötäväksi aivan liian makea. Annetaan nyt vain kaksi pistettä, vaikka toffee rakenteeltaan ihan hyvää onkin.

Sari H 30.01.2014
Pieni ja suloinen, kuin hobitti, paitsi valkosuklaata. Ulkonäkö kertoo heti, että sisällä odottaa jotain ylimääräistä, nyt se jokin on jonkinlaista mautonta toffeeta. Suklaa itsessään on vain pettymys, ei tarjoa mitään iloa.

Virpi 30.01.2014
Suklaassa on pienet palaset ja makea tuoksu. Toffee on hyvin sokerista, hiukan kiteistä. Tulee vaikutelma hyvin perinteisestä täytesuklaasta. Tuote on niin makea ettei sitä pysty syömään montaa palasta. Tulee mieleen lapsuuden nappirullasuklaat.

Jarkko 26.01.2014
Maitosuklaisessa täytelevyssä on paksua toffeeta täytteenä. Koska maitosuklaa ja toffee yhdeistelmänä kuuluu herkkukombinaatioideni joukkoon, ovat odotukset tätä suklaata kohtaan korkealla. Suklaa on varsin vaaleaa, eikä sen maku juurikaan pääse esille edes toffeen takaa, joka sinällään ei sekään ole erikoisen vahvaa maultaan. Toffee on koostumukseltaan mallia rakeinen, joka ei ole yhtä hyvä kuin sileä, mutta menettelee sekin. Toffeen maku on aika maitomainen ja hyvin erilainen kuin suklaatoffeesuosikkini Pandalta. Ihan hyvää mässäilysuklaata tämä kuitenkin on. Tulen varmasti ostamaan tätä toisenkin kerran.

Katja Ke 26.01.2014
Cloettan logolla varustettuja pulleita, vaaleita täytesuklaapaloja. Tuoksu hieman teollisen karamellinen, monesta maitosuklaasta tuttu. Maistaessa tuttu maraboumainen maku valtaa suun ja kinuskitäyte maistuu jo maitosuklaan läpi. Täyte on juuri mieleeni hieman rakeisena ja suolaisena.

Hanna P 26.01.2014
Keskikokoinen tyynymäinen maitosuklaapalanen tekstillä Cloetta. Tuoksu perinteisen makea. Jee, toffeeta sisällä... Olisko suosikkini Centerin levyversio? Melkeimpä "ällömakea" on, mutta ei voi mitään, toffeesuklaa on vaan niin hyvää!

Kirsi I 25.01.2014
Pullea maitosuklaanruskea palanen, jonka päällä lukee Cloetta, tuoksu ei ole häävi. Sisällä jonkin verran valuvaa ja rakeista toffeetäytettä, kuin omareita olisi notkistettu. Toffee peittää suklaan maun täysin, joten suklaan oma maku on hyvin mieto. Täysin arkisuklaata.

Janne J 25.01.2014
Hyvin vaaleaa maitosuklaata, toffee maistuu voimakkaasti, suklaa ei niinkään. Kokonaisuus on suklaamielessä hyvin vaatimaton ja tylsä. Jos pitää toffeesta, niin kyllä tällä nyt sentään makeanhimo lähtee. Menee itselläni kyllä vältettävien tuotteiden listalle.

Iikka 25.01.2014
Cloettan maitosuklaatyyny on ulkonäöltään tylsä. Sisällä tylsää toffeeta. Eikö näitä perusmaitosuklaatoffeita ole jo tarpeeksi?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset