Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta center patukka
Tuotteen Cloetta center patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 11.11.2013
25-grammainen patukka eli pikkuisen miniä suurempi mutta silti suloisen pieni. Lähes puolet toffeeta sisältävässä patukassa on toinen puoli maitosuklaata, ja sen laatu ilahdutti. Nappirullaversiossa nimittäin on aiemmin ärsyttänyt suklaan kehno laatu. Ei tämä nyt mitään valtavan laadukasta vieläkään varmasti ole, mutta toimii tällaisessa patukassa jo mallikkaasti, muistuttaen ehkä maraboun maitosuklaata. Suklaata on myös patukkaversiossa ilmeisesti suhteessa enemmän, mikä on hyvä juttu liiallisen makeuden kannalta. Centerin toffeesta olen aina pitänyt todella paljon, eikä tämäkään patukka tee poikkeusta. Toffee on paksua ja vähän rakeista, vähän kuin Fazerin toffeekonvehdissa joka on ikisuosikkini. Tykkäsin tästä patukasta kovasti, olisi varmaan isompikin patukka uponnut helposti.

Hanna P 01.11.2013
Center on perinteisesti ollut suosikkejani, ja nyt maistoin sitä ensimmäistä muussa kuin suklaanappimuodossa. Eli maitosuklaata ja sisällä toffeeta. Reilusti makeaa toffeeta rapsahtelevan suklaakuoren sisällä. Tästä ei voi olla tykkäämättä, vaikka toffee vähän voin makuista onkin.

Iikka 30.10.2013
Toffee pyrkii ulos tunkkaisen makuisen maitosuklaanapin sisältä. Tuote maistuu vain makealle toffeelle mitä enenevässä määrin. Syö nälkäänsä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani