Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta polly bilar
Tuotteen Cloetta polly bilar valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Jenni V 12.03.2015
150-grammainen pinkki autopussi ei meinannut houkuttaa miestä ostamaan itselleen iltamässyä, mutta sain suostuteltua ihan vaan suklaamaistelun nimissä... Pussissa ei määritellä vaahtotäytteen mauksi muuta kuin bilar, joka ei originaalina ole minulle kovinkaan tuttu tuote. Hedelmäesanssiahan tuo bilar-maku tuntuu olevan... Kuorrutteena on 55% maitosuklaata, sitä tuntua melko halpaa ja makeaa settiä peruspolleista. Vaahtotäytteen maun tavoittaa parhaiten vasta suklaan sulettua, makua saa oikeastaan senkin jälkeen odotella. Väreinä on ainakin vaaleanpunainen ja -vihreä, ehkä myös valkoinen??? Mausta löytyy mielestäni ainakin päärynäesanssia, ja jotain marjaista myös, ehkä mansikkaa? Ja myös jotain sitrusta? Onpas "vaikeita" aromeja, kyllä nyt yleensä hedelmät erottaa toisistaan, ja jos ei niin edes hedelmät marjoista. Maistamista hämäsi, että mielestäni eri maut eivät seurailleet täytteiden värierottelua, vaan esim. vaaleanpunainen maistui mielestäni välillä päärynälle. Tosin jotkut väittävät että kaikki eriväriset bilarit maistuvat täysin samalle... Tiedä häntä. Joka tapauksessa, perusmäyssyä ovat, täyte on sitkasta loppua kohden ja esanssikin kääntyy pitempään imeskellessä kirpsakkaampaan, pistävän teolliseen suuntaan, mikä ei itseäni kovinkaan paljon miellytä. En ostaisi uudelleen, kaksi pistettä. Tosin jos tykkää hubba bubbasta ja kirpsakoista vaahtosienistä irtokarkkihyllyssä, tykkää varmasti myös näistä.

Jarkko 08.10.2013
Pollyt, nuo kumimaiset leuanrikkojat, ovat yhdistäneet voimansa perinteikkäiden autokarkkien makujen kanssa. Koskapa itse pääosin pidän pollyistä sekä noitten Ahlgrensin autojen hedelmäisistä mauista, niin voisi olettaa että yhdistelmäkin toimii. Kaikki pallurat ovat maitosuklaakuorisia, joten on ihan mahdoton tietää mitä makua mikäkin pallura on. On siis tehtävä tarpeeksi kattavaa tutkimustyötä (mässäilyä), jotta kokonaisuudesta saa oikeanlaisen kuvan. Hetki vain... (muutama minuutti kuluu) Noniin. Kyllähän näistä todellakin löytyy pollyjen sitkeys ja autojen maku. Autojen maku tosin löytyy parhaiten vasta sitten, kun suklaa on jo liuennut suusta ja jäljelle on jäänyt vain sitkeä hedelmäkarkkimassa. Tästäpä tulikin mieleen, että tämä sama "parempi ilman suklaata" -efekti on koettu ennekin, hyvinkin samankaltaisen tuotteen kohdalla. Suklaatuotteeksihan tätä ei kovin vahvasti voi mieltää, mutta kaikki maut ovat miellyttäviä, joten ei ole mitään syytä rankaista tuotetta siitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani