Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta halo kola
Tuotteen Cloetta halo kola valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Satu 17.10.2006
Todella tiivistä tavaraa. Itse suklaata ei patukassa ole kuin ohuen päälliskerroksen verran, joten se ei maistu lainkaan karamellikastikkeen ja raa'aksi jäänyttä marenkia muistuttavan sitkeän tahmatäytteen seasta.

Antti H 17.10.2006
Mmmm. Suklaan osuus yllättävän pieni, mutta sen mitä siitä maistaa, se on hyvää. Täyte on sitkeää ja hieman voimaisen makuista. Toffeeta täytteessä on juuri nimeksi.

Susanna K 20.09.2006
Saman sarjan Cola patukka, katsotaan onko yhtä kiihkeän makuinen kuin siskonsa nougat: Hmm... pehmeää, toffeemainen ja maultaankin ihanaa mössöä! :) Ihan kuin söisi pelkkää toffeeta, suklaan maku jää paitsioon mutta ei haittaa sillä tää on hyvää!! Venyy ja paukkuu..,nam !

Jarkko 18.09.2006
Patukan ulkomuoto ennen pakkauksen avaamista on niin lähellä Daimia kun vain voi olla, littana ja leveä. Vielä repäistessä pakettia aukikin, se näyttä edelleenkin Daimilta, mutta tuoksuu eriltä, hieman toffeemaiselta. Haukkaus paljastaakin suklaakuoren sisältä toffeeta, varsin hampaisiin tarttuvaa sellaista. Toffee maistuu hieman rusinalta. Suklaan makukin on hieman tunkkainen, joskaan se ei varmasti ole päällimmäisenä makuna tässä patukassa. Kyllähän tälläkin makeanhimo tyydyttyy, mutta ei suklaanhimo. Suklaatuotteena pistemäärä olisi pienempi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani