Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Malaco tv mix choco crunch
Tuotteen Malaco tv mix choco crunch valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 25.07.2013
140 gramman tv mix-brändätty pussillinen maitosuklaata jossa mukana 15 % suolaisia maissilastuja ja 10% mantelirouhetta. Kököt ovat melko suuria ja epämääräisen muotoisia, ja suklaa on hieman harmahtavaa koska palat ovat hanganneet toisiinsa. Eli mättöpussista ilmeisesti on kyse. Sitten maisteluun. Suklaa itsessään ei aiheuta intohimoja, ei tosin ole vastenmielistäkään. Suklaa on kohtuu makeaa, ja joukossa on runsaasti cornflakesejä, ja suola hallitsee välillä todella voimakkaastikin makumaailmaa. Välillä suolahyökkäykset harmittavatkin, mutta toisaalta se tuo makuun vähän jopa kipakkuutta, ja välillä mieleeni palaa edesmennyt Fazerin maya-suklaapatukka. Olisin halunnut tähän enemmänkin kipakkuutta, sillä maya oli aika hyvää... Keskimääräiseen pistemäärään vaikutti myös se, että manteli ei kokonaisuudessa juuri maistunut, vaan huomion vei rapsakka maissi. Ehkä olisi toiminut paremmin, että osassa olisi ollut maissia ja osassa mantelia?

Teresa 19.05.2013
Pienehkö pussillinen epämääräisen näköisiä, epätasaisia suklaapalleroita. Tuoksuu hyvin miedosti maitosuklaalle. Raksuu ja rouskuu mukavasti hampaissa pureskellessa. Suklaa on makeaa ja rouskuvat sattumat (pussin mukaan maissilastuja ja mantelipaloja) maistuvat suolaisilta. Ehkäpä, jos oikein pinnistelee, niin sattumista ainakin maissin erottaa ihan maultaankin ja mantelit tietää, jos ei manteleiksi niin pähkinöiksi ainakin. Ihan toimiva yhdistelmä, tosin paljoa näitä ei voi syödä kerralla, sillä aiheuttavat melko mojovan janon. Ei kuitenkaan suurinta herkkuani missään nimessä.

Saara 29.04.2013
Pussissa on melko naftisti maitosuklaisia kökköjä, joiden täytteenä on ilmiselvästi erilaisia röpelöitä. Suutuntumakin on rouheinen, ja ainakin pähkinää ja raksujakin (lienevätkö riisiä tai maissia?) on joukossa. Maku on hieman fanipalamainen ja siten halvahko, mutta selvä suolaisuus miellyttää. Mielestäni maissihiutaleet tms. ovat vähän halvahko valinta tähän, mutta rouskuvista pähkinöistä tulee iso plussa. Näitä voisi napostella illanistujaisissa mielellään. Suola erottaa tuotteen joukosta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani