Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta kexchoklad god & glad choklad
Tuotteen Cloetta kexchoklad god & glad choklad valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 27.12.2015
75-grammainen suklaalevy, jossa on vaalean maitosuklaan joukossa reilusti vohvelirämmälettä. Onpas tutun tuntuinen tuote, tuotetietojen mukaan lähes samaa tavaraa (suolaa tosin vähemmän ja krokantti puuttuu) kuin Suomen markkinoiden sprinkle salted icecream waffel...

Cloettan suklaa ei edelleenkään vakuuta, se on vaaleaa ja keinotekoisen rasvaisen tuntuista. Tällä kertaa tosin lisuketta on varsin paljon, joten imeskeltäväksi tätä ei ole edes tarkoitettu, ja pureskellessa huomion vie rouskuva vohvelirouhe. Maku on aika perus-ok, vohvelisuklainen ja makea. Suolaa ehkä saisi olla inaus enemmän, vähän mautonta on vohveli. Mutta on tämä silti parempaa kuin se Suomen markkinoilta löytyvä sprinkle-versio.

Jarkko 23.05.2012
Tämä kexchoklad on ruotsalaisten kismettiä. Tai siis ei juuri tämä, vaan se alkuperäinen kex. Tämä variantti nimittäin on suklaan ja vohvelin määräsuhteilla leikittelevä. Tämä on (kääreen kuvan ja tekstien mukaan) suklaata, jossa vohvelinpalasia seassa. Ei luulisi ainakaan olevan liian kuivaa. Maitosuklaa on väriltään erittäin vaaleaa. Tuoksu on sama kuin vohvelisemmassakin variantissa. Tämähän on itse asiassa maukasta. Rouskuvaa vohvelia on suklaan seassa aika paljon, mutta kuitenkin vähemmän kuin suklaata. Maku on varsin lähellä alkuperäistä ja tämän tunnistaakin helposti samaan tuoteperheeseen kuuluvaksi. Tällainen vohvelisuklaa on mieleeni, sillä runsaan suklaamäärän ansiosta tässä on riittävästi mehukkuutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani