Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Leaf tupla nutkick
Tuotteen Leaf tupla nutkick valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 12.07.2012
Ulkonäkö on hieman erilainen, mitä muistan perus-tuplan olevan, päällisuklaa maistuu tutusti tuplalle ja suklaan joukossa olevat muruset ovat rapeita. Sisällä on täytteenä paksu kerros vaaleanruskeaa homogeenisen näköistä täytettä ja ohuempi kerros juoksevaa toffeeta. Vaaleassa täytteessä tuntuu olevan jotainsattumia, muttei kuitenkaan kokonaisia maapähkinöitä. Tämä täyte on sekä maapäkinän makuista että suolaista ja sokerista, vai tuleekohan tuo sokeri toffeesta. Jälkimaku jää karvaaksi. Monta makua, jotka eivät mielestäni täydennä toisiaan vaan riitelevät. Alkuperäinen versio on parempaa.

Miriam 27.06.2012
Tämä tuote sekä Tuplan että pähkinän ystävän oli ehdottomasti saatava. Tuoksu ja ulkonäkö antoivat odottaa jotain taivaallista, mutta pettymys tuli. Patukka oli kovaa, omituisen makuista, eikä suklaa maistunut siinä lainkaan. Makua on vaikea kuvailla, mutta pääosaan kai pääsee teollinen ja esanssisen omituinen maku. Toinen osa patukasta jäi syömättä.

Jenni V 23.06.2012
Mainio lisä Tupla-tuoteperheeseen. Patukka näyttää perinteiseltä tuplalta ja päällinen siltä maistuukin, mutta sisus on maapähkinäinen, toffeinen ja rouskuva. Patukka on valtava, tuplakokoinen normaaliin patukkaan verrattuna, mutta ehkä se Tuplalle sallittakoon. Makeutta löytyy myös riittämiin mutta toisaalta se sopii pähkinöihin ja crisp keventää kokonaisuutta. Vähän tämä oli minusta sellainen Tuplan, Snickersin ja Brejkin välimuoto. Minusta oikein hyvä kokeilu.

Hanna P 21.06.2012
Hieno pötkö maistosuklaata pinnassan rouhesattumia. Tulee Tupla mieleen, mut pötkö on tuplasti pidempi :) . Tuoksu hyvin pähkinäinen. Sisällä vaaleaa täytettä plus toffeeta ja jotain rohisevaa. Toffee ja rohisevuus on mun juttu ja muutekin on maut kohdallaan tässä mutusteltavassa.

Iikka 20.06.2012
Rouheisen näköinen maitosuklaapötkö tuoksuu voimakkaasti pähkinälle tai maapähkinälle. Haukatessa jo rouskahtaa, ja tahmeassa karamellivellissa on selvästi pähkinää mukana. Suklaata on varsin vähän, vain pinnalla, eikä se juuri maistu. Kiva energiapaukku, voisin ostaa toistekin. Miltei nimensämukainen tuote, vaikkei ihan potku munille olekaan. Olikohan Peanutkick kuvaavampi? P.S. Kyllä Leafin markkinointiosaltolla ollaan hykerrelty.

Jarkko 14.05.2012
Tämä ilmeisesti rajoitetun ajan myynnissä oleva patukka muistuttaa perinteistä tuplaa ulkonäössä, mutta jo tuoksussa huomaa eron. Tuoksu on tässä huomattavasti tunkkaisempi ja pähkinäisempi kuin perinteisessä. Puraistessa huomaa ensin toffeekerroksen ja sitten yleisesti jankimman pureskelutuntuman. Jotain vohvelimaisesti rouskuvaakin seasta löytyy vaikka en sitä onnistu näkemään. Maussa on voimakkaasti pähkinää, aivan kuten kääreen "maistuu maapähkinältä" -slogan kertoo. Valitettavasti tässä uudessa pähkinäisessä maussa ei ole paljonkaan hyvää, jos mitään. Pähkinän ja koko patukan maku on tunkkainen ja multainen. Kun oikein läheltä nuuhkaisee märkää multaa, tuoksuu se samalle kuin miltä tämä maistuu. Epäonnistunut kokeilu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani