Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Malaco choco crunchy
Tuotteen Malaco choco crunchy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Riisisuklaat, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 30.11.2012
Harmahtavapintaisia kokkareita. Ilmeisesti ovat hankautuneet toisiinsa pussissa. Tuoksuvat halvalle maitosuklaalle. Pureskellen rapeutta riittää, kivaa rouskuteltavaa, jossa maistuvat maissihiutaleet. Tulee ihan mieleen vanha suosikkini Pandalta, se keltapaperinen patukka, jossa oli maitosuklaan seassa runsaasti maissihiutalerouhetta. Tässä on melkeinpä kiusallinen suolaine tuntuma aina silloin tällöin, täman makean maitosuklaan joukossa se tekee kitkeräksi. Mantelirouhe löytyy lopuksi hampaisiin tarttuneena, kun suklaa on jo sulanut suusta. Plussaa vanhoista muistoista, ja pidän maissihiutalesuklaasta, muuten ei kovinkaan häävi maku. Laadukkaammalla maitosuklaalla olisi tullut parempaa.

Saara 25.03.2012
Ostin näitä tuliaisiksi, mutta makeannälkä yllätti kesken junamatkan. Onneksi pahvisessa laatikossa on kaksi pussia, joista toisen voi uhrata omaan käyttöön. Pussissa on neljänlaisia suklaakuorrutteisia palleromakeisia: isoja suklaakuorrutteisia maissipalloja, pienempiä värikkäitä suklaakuorrutteisia maissipalloja, pikkuruisia riisi-suklaamakeisia ja värikkäitä suklaapalleroita, joiden sisällä on maapähkinä. Maku kaikissa näissä on aika mitäänsanomaton, mutta menee hyvin mättönä jos sellaista kaipaa. Hiukan hämmentää, miksi käytännössä samanlaisia riisi-maissipalleroita on kolmea erilaista variaatiota selkeästi suurin osa pussista ja pussin helmiä, pähkinäpalloja, vain muutama. Pähkinäpallerot ovat näistä myös kaikkein täyttävimpiä; maissipalleroita sen sijaan voisi syödä kuin ilmaa, eli paljon. Halvalla tehty makeispussi, bulkkitavaraa, jota on kaupat täynnä jo muutenkin. Suuresta makunautinnosta en siis voi antaa pisteitä, mutta enpä muutenkaan ole maissi-riisisuklaiden suuri ystävä. Plussaksi laskettakoon, että orastava (makean)nälkä lähti kourallisella!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani